סחרחורת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורת
    דינה
    22/05/2010

לפני חודשים החלו לי סחרחרות תנוחתית לפי בדיקת רופא אף אוזן גרון .
    טיפול פיזיוטרפי לא עזר ועדין הסחרחרות קיימת . אני ישנה כבר חודשים רק על צד אחד וממש חצי בישיבה בכדי לא לחוש את הסחרחרות
    האם שכיבה על צד אחד במשך זמן כו רב יכול לגרום לסחרחורת גם בצד הבריא(בגלל לחץ שמופעל על אוזן אחת) והאם סחרחרות תנוחתית יכולה לגרום במשך היום לחוסר יציבות והרגשה שאני על אוניה.
    זה יכול לעבור גם בלי טיפול פיזיוטרפי שניסתי 3 פעמים אך לא עבד?

מודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סחרחורת

הוספת תגובה

• ברוכה הבאה למועדון המסוחררים

רות
    24/05/2010

אני לא יודעת בת כמה את, ומה עברת, אני עם הדבר הזה כמעט 15 שנה שירתתי במשטרה, אהבתי מאוד מה שעשיתי אבל בעיה זו גמרה לי את הקיירה ונאלצתי לפרוש כי לא יכולתי לתפקד, לא יכולתי ללכת ישר,להתכוף, פשוט כלום, הדבר הזההכניס אותי למשבר פחדים ולא יכולתי לצאת החוצה כי תמיד חששתי ליפול ליד אנשים, כי זה קרה....מה שנשאר לי להציע לך לא לגרור את זה שנים, ותעזרי את לעצמך, א. לא לפחד כשזה קורה,אם את בבית שבי על המיטה הניחי לידך משהו להאחז בו, ותתחילי להביא את הסחרחורת לשיא מבלי לעצום את העיניים , העיניים תהיינה ממוקדות בנקודה כלשהיא בקיר,ולסבוב את הראש מבלי לעצום את העיניים גם אם הסחרחרות מתגברת, לעשות זאת בשני הכיוונים, ללכת "דווקא"ם הסחרחורת אצלי זה עובד, אני מתעקשת איתה עד שהיא נעלמת וחוזרת בוד חצי שנה........בהצלחה, רק את תוכלי לעזור לעצמך
    ,,דווקא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סחרחורת תנוחתית

ד''ר אביגיל ארד
    28/05/2010

סחרחורת תנוחתית לרוב לא נמשכת חדשים אלא מספר שבועות ולרוב גם מוקלת על ידי פיזיותרפיה. יתכן ואת צריכה לחזור על הטיפול. אם אין שיפור ממליצה להשלים בירור על ידי בדיקת רופא עיניים, נוירולוג, אורטופד (לצואר) והדמיה לפי הצורך. שכיבה על הצד השני לא תגרום לבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו