מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סחרחורתדינה22/05/2010
לפני חודשים החלו לי סחרחרות תנוחתית לפי בדיקת רופא אף אוזן גרון .
טיפול פיזיוטרפי לא עזר ועדין הסחרחרות קיימת . אני ישנה כבר חודשים רק על צד אחד וממש חצי בישיבה בכדי לא לחוש את הסחרחרות
האם שכיבה על צד אחד במשך זמן כו רב יכול לגרום לסחרחורת גם בצד הבריא(בגלל לחץ שמופעל על אוזן אחת) והאם סחרחרות תנוחתית יכולה לגרום במשך היום לחוסר יציבות והרגשה שאני על אוניה.
זה יכול לעבור גם בלי טיפול פיזיוטרפי שניסתי 3 פעמים אך לא עבד?
מודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה הבאה למועדון המסוחררים
רות24/05/2010אני לא יודעת בת כמה את, ומה עברת, אני עם הדבר הזה כמעט 15 שנה שירתתי במשטרה, אהבתי מאוד מה שעשיתי אבל בעיה זו גמרה לי את הקיירה ונאלצתי לפרוש כי לא יכולתי לתפקד, לא יכולתי ללכת ישר,להתכוף, פשוט כלום, הדבר הזההכניס אותי למשבר פחדים ולא יכולתי לצאת החוצה כי תמיד חששתי ליפול ליד אנשים, כי זה קרה....מה שנשאר לי להציע לך לא לגרור את זה שנים, ותעזרי את לעצמך, א. לא לפחד כשזה קורה,אם את בבית שבי על המיטה הניחי לידך משהו להאחז בו, ותתחילי להביא את הסחרחורת לשיא מבלי לעצום את העיניים , העיניים תהיינה ממוקדות בנקודה כלשהיא בקיר,ולסבוב את הראש מבלי לעצום את העיניים גם אם הסחרחרות מתגברת, לעשות זאת בשני הכיוונים, ללכת "דווקא"ם הסחרחורת אצלי זה עובד, אני מתעקשת איתה עד שהיא נעלמת וחוזרת בוד חצי שנה........בהצלחה, רק את תוכלי לעזור לעצמך
,,דווקא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסחרחורת תנוחתית
ד''ר אביגיל ארד28/05/2010סחרחורת תנוחתית לרוב לא נמשכת חדשים אלא מספר שבועות ולרוב גם מוקלת על ידי פיזיותרפיה. יתכן ואת צריכה לחזור על הטיפול. אם אין שיפור ממליצה להשלים בירור על ידי בדיקת רופא עיניים, נוירולוג, אורטופד (לצואר) והדמיה לפי הצורך. שכיבה על הצד השני לא תגרום לבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?