מה עושים עם סינוסיטיס שחוזרת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים עם סינוסיטיס שחוזרת?
    טליה
    28/05/2010

פעם אחר פעם?
    אני בריאה בד"כ, ללא רגישויות שידועות לי וללא אלרגיות.
    לצערי ב-4 השנים האחרונות (ובעיקר בשנה האחרונה) כמעט כל צינון מתפתח במהירות (תוך פחות מיממה) לסינוסיטיס. כאבי הראש משביתים אותי למשך כמה ימים ולוקח לי בערך 3 שבועות להחלים לגמרי. כמובן שאני נוטלת אנטיביוטיקה (זינאט) על מנת לטפל בדלקת, אך גם זה לא ממש מוסיף לי בריאות...
    האם יש צעד מניעתי, או טיפול כלשהו שניתן לקבל על מנת להיפטר מזה? ( אם לא אחת ולתמיד לפחות לצמצם את תדירות המחלה).
    אודה לכם על תשובתכם,
    טליה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סינוסים

ד''ר אביגיל ארד
    29/05/2010

בזמן ההצטננות, בגלל נפיחות הריריות, נסתמים פתחי הסינוסים ונוצר זיהום . צריך לנסות, מיד עם תחילת הגודש באף, ובוודאי גם כשנוטלים אנטיביוטיקה, לקחת תרופה להורדת גודש בצורת כדורים ו\או תרסיס לאף. לעיתים אפשר ככה לדלג על הסינוסיטיס. אם זה בכל זאת חוזר כל הזמן, צריך לעשות CT של הסינוסים ולראות מה מצבם בזמן שאינך חולה, אולי יש בעיה אנטומית כלשהי התורמת למצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסינוסיטיס קיים פתרון בהומאופתיה

דר אדית דניאל
    30/05/2010

שלום.

סינוסיטיס כרוני מטופל בצורה מצויינת באמצעות הומאופתיה
    וב 90% מהמקרים אין חזרה נוספת אחרי טיפול מוצלח

בברכה
    ד''ר אדית דניאל
    מומחית ברפואה משלימה
    מנהלת פורום הומאופתיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון

ראות
    09/01/2011

עד שזה חוזר שוב כעבור כמה שנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו