ניתוח שקדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח שקדים
    איילה
    29/10/2007

אני בת 39 .בחצי שנה האחרונה אושפזתי פעמיים ,עקב מורסה בגרון כתוצאה מחיידק סטרפטוקוק.A . vהאם מומלץ לעבור ניתוח להוצאת שקדים?
    מהי הדרך המומלצת ביותר? גלי קול ,לייזר,כריתה.....
    האם מומלץ לעשות את הניתוח בבית-חולים ,או במרפאות הקופה?
    איך בוחרים מנתח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח שקדים

הוספת תגובה

• ניתוח שקדים

ד''ר דן גוטמן
    03/11/2007

ניתוח שקדים מבוצע כאשר ישנן דלקות שקדים חוזרות או שיש 2 ארועים של מורסה בשקד. הניתוח מבוצע בדרך רגילה לא משנה לייזר או גלי רדיו ( שלא נועדו לשקדים) אל תסתבכי בבירור השיטות השונות הם חסרות משמעות. פשוט יש להוציאם.
    מדובר בניתוח נפוץ המבוצע בבית החולים הפרטי או הציבורי אשר כולנו הכירורגים מבצעים.
    אם תרצי לפנות לאחד מאיתנו נשמח לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח שקדים

רות
    08/11/2007

עברתי לפני 5 ימים את הניתוח אני בת 27, אם את רוצה לשמוע פרטים על ההחלמה והמלצה חמה על רופא שלחי לי מייל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני צריכה ייעוץ

תמי
    09/11/2007

היי,רות. שמי תמיואני צריכה לעבור ניתוח להסרת שקדים. אני בת 30. שמעתי שזה מאוד כואב ואני מתלבטת אם לעבור את זה או לוותר. אני צריכה חוות דעת ממך!!! תודה1

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח כריתת שקדים

עדי
    07/02/2008

אני עושה את הניתוח ביום ראשון ומודה שאני מפחדת
    מה את יכולה לספר על ההחלמה כי הפחידו אותי ממש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו