פוליפים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוליפים?
    טל
    03/06/2010

שלום,
    אני סובלת מאלרגיה כבר שנים רבות, בתקופה האחרונה האוזן שלי נסתמת- הרגשה כאילו יש ליחה/נוזלים באוזן , יש לי הרגשה של כאב קל באזור הפנים , לחץ ,טעם לא טוב בפה, וקצת חוסר יציבות/סחרחורת ובחילה קלה מידי פעם. כמו כן אני מרגישה שהאף שלי סתום יותר מבד"כ ( הוא תמיד במצב לא פתוח...אבל עכשיו ממש סתום.)
    היום פתאום הבחנתי שיש לי בתוך הנחיר מעין נפיחות שלפי התמונות שראיתי באינטרנט נראית כמו פוליפ.
    לפני כחצי שנה הייתי בביקור אצל רופא אא"ג והוא אמר לי שהריריות נפוחות מאוד ושרואים שאני סובלת מאוד מאלרגיה , אך לא איבחן פוליפים
    רציתי לדעת כיצד נעשית האבחנה של פוליפ- יש צורך בצילומים? ביופסיה? האם התופעות שהזכרתי יכולות לנבוע כתוצאה מהפוליפ?
    האם פוליפים יכולים להיות ממאירים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוליפים?

הוספת תגובה

• בתשןבה

ד''ר דן גוטמן
    04/06/2010

הפטוליפים בד"כ אינם ממאירים אולם תחילה יש לגשת לרופא א.א.ג לבדיקה. על פי הממצאים תקבלי טיפול מתאים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו