סינוסיטיס מקסילרי-סטיה במחיצת האף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סינוסיטיס מקסילרי-סטיה במחיצת האף
    "מחכה לתשובה"
    10/06/2010

בעקבות תאונת דרכים אובחן אצלי ( סי-טי ) סדק בעצם המקסילה וסטיה במחיצת האף-סינוס מקסילרי ימני. הבעיות מהן אני סובל הן קשיי נשימה נזלת מוגברת כאב באזור האף כאב ראש ושיניים (כל השיניים העליונות הוחלפו בכתרים ) וחוש הריח אבד לי באופן מוחלט. "למזלי" אין סימנים חיצוניים ולפחות אין בעיה מהבחינה האסטתית. בתחילה הומלץ ניתוח לתיקון הסטיה במחיצת האף. אבל לא הובטח שהניתוח יפתור את כל הבעיות הנ"ל. לכן העדפתי על טיפול ללא התערבות כירוגית ואני מטופל בתרסיס לאף שמקל (פחות נזלת וכאב ) אבל לא פתר את הבעיה סופית. שאלתי האם לדעתך ( על פניו לפי מה ששיתפתי ) ניתוח יפתור סופית את כל הבעיה והאם על-פי מה ששיתפתי יש מקום לקבוע לי אחוזי נכות לצמיצות. כלומר האם סוג כזה של פציעה מזכה באחוזי נכות. לתשובתך אודה מאוד. רוני אליהו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סטיית מחיצת אף

ד''ר רועי הוד
    11/06/2010

קשיי נשימה אפיים, כאבי ראש ושיניים יכולים להגרם ע"י סטיית מחיצה, סינוסיטיס או כל חסימה אפית אחרת. סטיית מחיצה כגורם לא תשתפר תחת טיפול בתרסיסי אף או תרופות אחרות אלא ע"י ניתוח יישור מחיצה. יש להבדק ע"י רופא א.א.ג על מנת שיתרשם מסיבת התלונות וימליץ על טיפול מתאים.
    אין באפשרותי לענות לך לגבי אחוזי נכות בשל קושי בנשימה אפית. (לא בתחום ידיעתי).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו