עזרה דחוף!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף!!!
    ג'ולי
    15/06/2010

שלום ,

אני בת 29 , לפני כשנה הרגשתי כמו בליטה בשקד בעלת תזוזה עכשיו ישנם עוד 2 שאחד ניתן לראות והוא בצבע לבן ויש לי בלוטת ליפמפה מוגדלת בצד ימין של הצוואר , (יש לי שן בינה באותו הצד עם סתימה ובעייתיות ) לפני 3 חודשים הפנו אותי לאולטרסאונד לבדיקת הבלוטות שיצא תקין המרקדם והמבנה והגודל היה:אונה ימנית 1.1X1.3 3.6 עם מרקם אחיד , "הודגמו בלוטות לימפה צוואריות בשרשרת היוגולרית דו"צ,הגדולה מבניהם 1.9 ס"מ . עם מבנה סונוגרפי תקין .
    הגעתי לרופא אף אוזן גרון , שהפנה אותי לדיקור הבלוטה של הלימפה והורדה של השקד .
    מאז אני תחת לחץ נוראי , האם יש סכנה למחלה מסוכנת עקב השתנות השקד? והלימפה האם קשורה למצב זה ? האם זהו סימפטום מוכר למחלה כל שהיא (השקד) ?
    האם יכול להיות שינוי כל כך מהותי תחת האולטרסאונד אם עברו 3 חודשים ?
    עברתי בדיקות דם לפני חצי שנה שיצאו תקינות .
    אודה לתשובה או כל דבר שישפוך קצת אור על החושך המבלבל הזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף!!!

הוספת תגובה

• שקדים

ד''ר רועי הוד
    16/06/2010

יש צורך בבדיקה רופא א.א.ג.
    כתם לבן בשקד יכול להיות טונסילוליט (אבן קטנה שתקועה בשקד) אך יכול להיות גם דבר אחר ועל כן יש צורך בבדיקה. בלוטות הלימפה בצוואר יכולות להיות תגובתיות לדלקת שיניים, שקדים וכו'.
    אין לי מושג מדוע הומלץ על כריתת השקד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו