מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצטברות נוזלים באוזן התיכונהשירלי21/06/2010
שלום רב,
לפני כשש שנים, לאחר דלקת באוזן שמאל שלא טופלה כראוי באנטיביוטיקה, החלה אצלי הצטברות נוזלים באוזן זו. היות שהייתי בחו"ל הנושא טופל רק כחצי שנה לאחר מכן, בתקופה זו, כבר בקושי שמעתי משהו באוזן זו עקב הנוזלים. לאחר שאיבת הנוזלים והשמת פקק (טיוב) באוזן, הנושא נפתר. בנוסף, נערכה ביופסיה ויצאה תקינה. כשנתיים לאחר מכן הוצא הפקק (טיוב) ומאז מדי פעם, אני סובלת מהצטברות של נוזלים, בעיקר כאשר אני מקוררת, ומשתמשת בכדורים בשם סינופד בממקרים אלו.
רופא אף אוזן גרון רגיל שרואה אותי מדי פעם כשאני באה לקחת כדורי סינופד לא נראה מוטרד בשלל המצב, אך אני חוששת, משום שאני יודעת שהצטברות שכזו יכולה להיות מקושרת לגידולים באיזור. האם עליי לפנות למרפאה מיוחדת, בדיקה או רופא מסוים, על מנת לעשות מעקב מסודר על נושא זה?
(רופא רגיל לא יכול לראות את האיזור במכשירים סנטדרטיים במרפאתו...)
תודה מראש,
שירלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזלים
ד''ר רועי הוד23/06/2010עברת כבר הכנסת כפתור וביופסיה מלוע האף לפני מספר שנים. אם כרגע הנוזלים מצטברים שוב, יש צורך בבדיקה חוזרת של רופא: אוזניים, לוע האף. כמו כן כדאי לבצע בדיקת שמיעה כולל טימפנומטריה. על סמך הבדיקה יש לשקול הכנסת כפתור וביופסיה מלוע האף בשנית..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?