מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה בעיות באוזניים...חסוי27/06/2010
שלום,אני בן 19 וסובל מטינטון ורגישות חמורה לרעש, בכל פעם שאני נחשף לרעש(גם לדברים קטנים,כמו לצעקות של עצמי ולעוד המון דברים שלא מפריעים לשאר האנשים..)יש לי כאבים באוזן,בנוסף יש לי כאבים באוזן מידי פעם וגירוד באוזן רוב הזמן..רציתי לדעת מה ניתן וכדאי לי לעשות ?
והאם זה שכואב לי בכל פעם ,אומר שגם השמיעה נפגעת?
נ.ב-עברתי בדיקות שמיעה רגילות שייצאו תקינות ובבדיקה של הסבילות לרעש יצא שאני אכן רגיש,במיוחד באוזן שמאל..
אשמח לעזרה, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אזניים
ד''ר אביגיל ארד27/06/2010סבילות לרעש היא דבר אישי ואם לך יש סבילות לרעש - פשוט הימנע מרעש. לגבי כאבים וגרד, זה לא קשור וכדאי שרופא א.א.ג יבדוק אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אני לא יכול להימנע מכל רעש..
חסוי27/06/2010זה דבר בלתי אפשרי..אני לא יכול הרי להיות כל היום בחדר בלי לצאת ממנו..ואפילו רעש של סגירת דלת למשל, גורם לי לכאב..אין לזה ולטינטון טיפול? שמעתי רק על ה-TRT ,מה זה בדיוק והאם כדאי לי לנסות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין שאני גם שוחק שיניים..
חסוי27/06/2010ויש לי קליקים שאני שומע כל הזמן בפתיחת ובסגירת הפה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקליקים
ד''ר רועי הוד27/06/2010עם קליקים וכאב בפתיחת הפה- יש לפנות לרופא פה ולסת לאבחון הבעיה וטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפניתי,נאמר לי שאין מה לעשות..
חסוי30/06/2010ובינתיים לא די בזה שיש לי צפצוף קבוע באוזניים(טנטון) ושכל רעש קטן גורם לי לכאבים עזים באוזניים,אני נאלץ גם לסבול את הקליקים האלו ,אני בטוח שמשהו לא תקין בלסת עקב שחיקת השיניים,אך נתקלתי ברופאה שהתייחסה לטענותיי בזלזול וטענה שקליקים בפה ללא כאב זו לא בעייה...
אך הדבר מציק לי ומטריד אותי מאוד, כשאני פותח את הלסת אני מרגיש כאילו זז לי משהו (כנראה איזשהו שריר )בתוך האוזן..
האם יש בכלל קשר בין שחיקת השיניים לבעיות האוזניים?
ואני ממש מבקש מכם,אנא ייעצו לי איך לטפל בבעיות הנ"ל,אני מאוד מדוכא ומיואש..תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסת
ד''ר רועי הוד30/06/2010לפי סיפורך יש סיכוי ומדובר בבעיה במפרק הלסת. בעיה כזו עלולה להקרין כאב לכיוון האוזן ולגרום לחולה לחשוב שמדובר בדלקת אוזן. יש צורך בבדיקת רופא שיניים/פה ולסת/א.א.ג כדי לראות אם זו הבעיה ואם כן לתת טיפול מתאים (נוגדי כאב, פיזיותרפיה וכו').
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר אמרתי,הייתי אצל מומחית ..
חסוי30/06/2010לכאבי פנים,שילמתי מאות שקלים ,היא התייחסה אלי בזלזול וטענה שזו לא בעייה..האם היא טעתה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?