מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גרון ואוזניים מתמשכים......עדי27/06/2010
היי ד"ר הוד, זו עדי הייתי אצלך ביום שישי האחרון בביה"ח בלינסון, קראתי הרגע כתבה של מחלת הקנדידה, עם תסמינים כמו שלי כאבי גרון, אוזניים, ראש, חזה ועייפות, רשום שם שמחלה מסוג זה לא ניתן לדעת בכל מיני בדיקות דם רגילות.....האם זה יכול להיות נכון וכדאי לבצע בדיקה זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
ד''ר רועי הוד27/06/2010היי.
אני לא זוכר את הפרטים המדויקים לגביך, תזכירי לי. בכל אופן, סיפור הקנדידה מאוד נפוץ בימינו, ישנן דיאטניות ומדקרים שמטפלים בזיהום בקנדידה באופן קבוע:). יש להוכיח צמיחה של פטריה בתרבית כדי לקבוע אבחנה. יש גם מראה די אופייני לקנדידה בתעלת האוזן החיצונית ובמקומות אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גרון ואוזניים מתמשכים......
עדי27/06/2010היי ד"ר הוד, אני הייתי אצלך גם לפני שבועיים עם אמא שלי,אמרתי לך שאני מרגישה כמו אבן בגרון ותחושה של עור מתוח, בדקת אותי ואמרת לי שאתה לא מוצא שום דבר, וגם נירולוג בדק אותי ולא מצא שום דבר, היכן ניתן לעשות את בדיקת הקנדידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנדידה
ד''ר רועי הוד27/06/2010עכשיו זוכר.
את הבדיקה אני מניח שניתן לעשות דרך רופא המשפחה. דרך המיון זה בלתי אפשרי למיטב ידיעתי. לפי תלונותיך לא נראה כי מדובר בזיהום מקנדידה. איך הכאבים, השתפרו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גרון ואוזניים מתמשכים....
עדי27/06/2010לא השתפר כלל, אני ממש סובלת מכאבי אוזניים וליד האוזניים, גם לא נתנו לי שום טיפול, רופא נירולוג בדק אותי והחליט שאני בחרדות , זה הכי קל להגיד את זה. בשעות הערב אני מרגישה יותר את הכאבי גרון אבל האוזניים זה במשך כל היום והלילה. בנוסף לזה שיש לי את הכאבי ראש והחזה, ועייפות בגלל זה אני שואלת אם יכול להיות שמדובר בקנדידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנדידה
ד''ר רועי הוד27/06/2010לי אישית זה לא נראה או נשמע קנדידה. קשה לי להגיד מה זה אך למיטב זכרוני הבדיקה הגופנית בתחומי היתה תקינה. מקווה שישתפר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנגנון הבליעה
עדי27/06/2010נשלחתי לעשות בדיקת הדמייה של מנגנון הבליעה, האם אתה יכול להסביר לי מה זו בדיוק הבדיקה הזו ,והאם יש צורך במלווה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנגנון בליעה
ד''ר רועי הוד27/06/2010זוהי בדיקת הדמיה בה החולה שותה חומר ניגוד ומתבצע צילום דינמי (של תזוזת החומר) מחלל הפה ועד הכניסה לושט. מטרת הבדיקה לראות אם יש בעיה באחד משלבי הבליעה. לטעמי אין מקום לביצוע הבדיקה אצלך מכיוון שתלונותיך שונות ולא מכוונות לבעית בליעה...אין צורך במלווה.
בכל אופן שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנגנון הבליעה
עדי27/06/2010תודה ד"ר , מקווה שנגיע לשורש הבעיה, כי הכאבים בלתי פוסקים ותמידיים באוזניים ובגרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנגנון הבליעה וכאבי גרון וראש
עדי02/07/2010ד"ר הוד, היי זו עדי ,עשיתי את הבדיקה של מנגנון הבליעה אתמול, הבדיקה יצאה תקינה , אני סובלת
מכאבים בגרון (פנימי) וממשיך לי הכאבי ראש מאחורי האוזניים וגם בראש מאחורה..............מה עוד לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ראש
ד''ר רועי הוד03/07/2010לא היה לי ספק שהיא תצא תקינה, זה לא נראה כמקור הבעיה. כאבים בגרון פנימי ניתן לבדוק במרפאתנו. לגבי כאבי הראש וכאבים מאחורי האוזניים, נראה לי שכדאי שתבדקי ע"י נוירולוג בקופת החולים ושישקול הדמיה כלשהי כגון CT וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ראש
עדי07/07/2010היי ד"ר, רציתי להגיד לך שה- C.T יצא תקין , ואמרו שכנראה זה כאבים נרופאטים שבאים ממקום עצבי ונתנו לי כדורים בשם ליריקה, אתה מכיר כדור כזה? ואם כן, הוא כדור רגיל....?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי אוזניים
עדי10/07/2010היי ד"ר שבוע טוב, עדיין לא עבר לי הכאבי אוזניים ואפילו זה התחזק לי ביומיים האחרונים, אני חורקת שיניים בלילה, ויש לי עדיין קליקים ליד האוזן וגם בפנים הלסת , לפעמים גם קשה לי לפתוח את הפה, יש מצב שזה בגלל זה , יש לי הפניה לפה ולסת , אבל אני מנסה כל פעם ואף פעם לא עונים שם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?