מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פגיעה במיתרי קולקארין8630/06/2010
לפני כשנתיים אימצתי את הקול ע"י שירה בטכניקה לא נכונה(בלי פיתוח קול).מאז יש לי תחושה של משהו שמפריע לי בגרון/לוע.אני מרגישה את זה במיוחד כשאני מרימה את הקול,אפילו במעט,והכי הרבה כשאני מנסה לשיר(אז אני מרגישה גם כאב וגם תחושה של משהו זר שיושב,וסוג של נפיחות).
הייתי אצל רופא א.א.ג שבדק את המיתרים ע"י סיב אופטי.לדברו הכל תקין.הוא המליץ לי לנסות טיפול בלוסק מכיוון שאני סובלת גם מצרבות.
עשיתי גסטרוסקופיה שהייתה תקינה.כמו שכתבתי,אני מרגישה שזה המיתרים לפי התחושות שתיארתי. יכול להיות שהרופא לא בדק או לא ראה טוב את המיתרים בבדיקה? יכול להיות שיש לי יבלת? יש דרך נוספת לבדוק את המיתרים או שכדאי לחזור שוב על הבדיקה עם הסיב?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיתרי קול
ד''ר רועי הוד30/06/2010בדיקה עם סיב אופטי גמיש או קשיח היא אופציה אחת לבדוק את מצב הגרון בכלל ומיתרי הקול בפרט. בדיקה נוספת היא בעזרת מראה ומקור אור דרך חלל הפה. כל אחת מהשיטות אמורה לעזור באבחון מחלות שונות של מיתרי הקול. הסיפור של מאמץ קולי, כאבי גרון ותחושת "הפרעה" מרמזים על פתולוגיה כלשהי בקופסת הגרון ועל כן הייתי ממליץ על בדיקת א.א.ג חוזרת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?