כאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש
    חיים
    01/07/2010

שלום לדקטור שנים שסבלתי מנוזלת אלרגית שגרמה לאף ליהות סתום אחרי טיפולים רבים ברוך השם
    עזר הטיפול והפסיק הנוזלת אבל לאחרונה שמתי לב שתמיד צד אחד סתום לי ואני לא נושם בו בכלל וזה גורם לי הרבה פעמיים לכאבי ראש הייתי אצל רופא מומחה לאף אוזן גרון והוא יסתכל בפנים ואמר שיש לי גם מחיצה קטנה אבל זה לא משמעותי ועדיף שלא לעשות ניתוח וחוץ מזה הוא שאל אותי אם אני מריח כמו שצריך ואמרתי לו שרק שאני מתאמץ והוא נתן לי מרשם לזריקה בשם דיפרוספאן והשאלה שלי האים זה מסוגל להחזיר אותי לנשום כמו שצריך משתי צדדים ואים לא מה אני יכול לעשות ששתי הצדדים היו פתוחים כמו שצריך .
    תודה לדקטור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש

הוספת תגובה

• נשימה

ד''ר רועי הוד
    02/07/2010

דיפרוספן ניתן בזריקה אחת למספר שבועות. זהו סטרואיד, הוא ניתן לרוב במצב של פוליפים אפיים שלא מגיבים לטיפול מקומי או סיסטמי. אם הבעיה שלך היא פוליפים, הזריקה יכולה לעזור. אם הסיבה היא אחרת (הגדלת קונכיות האף, סטיית מחיצה, מלאות בגב האף) הטיפול יהיה שונה. יש צורך בבדיקה חוזרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו