מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוזניים כואבות כבר כמה ימיםאליענה05/07/2010
שלום רב,
לפני מס' ימים החלו לי כאבים בגרון ולאחר יום, באמצע הלילה נתקפתי בכאבי אוזניים נוראיים. שמתי טיפות אוזנים (אוטידין) ולקחתי אופטלגין לכאבים ואיכשהוא הצלחתי להירדם..
למחרת בלילה זה שוב קרה ועשיתי את אותו תהליך ובבוקר כבר לא יכולתי לסבול את הכאבים באזניים והתייצבתי אצל הרופא. רופא הא.א.ג בדק אותי ואמר לי שאין לי כלום בגרון (ובאמת כבר הפסיק לכאוב לי) וגם לא באוזניים ושיכול להיות שמדובר בהקרנה של כאב (אולי מהשיניים).
הבעיה היא שעד עכשיו (עברו כבר 4 ימים ורק בעוד יומיים יש לי תור לבדיקת שיניים) כואב לי האוזניים ואוזן אחת סתומה לי כבר כמה ימים (זה מרגיש כמו אחרי בריכה, שנשאר מים באוזניים..) וזה מאוד מציק! מה זה יכול להיות, באמת מדובר בהקרנה של כאב? אז למה לא כואבות לי השיניים?
ולמה האוזן שלי סתומה?
לתשובתכם אודה,
בתודה הדס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב
ד''ר אביגיל ארד06/07/2010אם לא מדובר בדלקת בגרון יתכן ומדובר בכאבים ממפרק הלסת או השיניים שמקרינים לאזניים. לא אמרת אם יש לך חום ואם את מרגישה חולה או בריאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאזניים כואבות כבר כמה ימים
אליענה07/07/2010בוקר טוב ד"ר ארד, תודה על התשובה.
אין לי חום ואני מרגישה טוב מאוד ב"ה, רק האוזן סתומה לי ובאמת קצת כאבי שיניים (אבל לא חזקים..) לאיזה רופא עליי לגשת, רופא שיניים או פה ולסת? ואין איזו תרופה לפתוח את הסתימה באוזניים? (למשל כמו שאוטריווין פותח את האף...)
בתודה מראש, הדס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?