אוזניים כואבות כבר כמה ימים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוזניים כואבות כבר כמה ימים
    אליענה
    05/07/2010

שלום רב,
    לפני מס' ימים החלו לי כאבים בגרון ולאחר יום, באמצע הלילה נתקפתי בכאבי אוזניים נוראיים. שמתי טיפות אוזנים (אוטידין) ולקחתי אופטלגין לכאבים ואיכשהוא הצלחתי להירדם..
    למחרת בלילה זה שוב קרה ועשיתי את אותו תהליך ובבוקר כבר לא יכולתי לסבול את הכאבים באזניים והתייצבתי אצל הרופא. רופא הא.א.ג בדק אותי ואמר לי שאין לי כלום בגרון (ובאמת כבר הפסיק לכאוב לי) וגם לא באוזניים ושיכול להיות שמדובר בהקרנה של כאב (אולי מהשיניים).
    הבעיה היא שעד עכשיו (עברו כבר 4 ימים ורק בעוד יומיים יש לי תור לבדיקת שיניים) כואב לי האוזניים ואוזן אחת סתומה לי כבר כמה ימים (זה מרגיש כמו אחרי בריכה, שנשאר מים באוזניים..) וזה מאוד מציק! מה זה יכול להיות, באמת מדובר בהקרנה של כאב? אז למה לא כואבות לי השיניים?
    ולמה האוזן שלי סתומה?

לתשובתכם אודה,
    בתודה הדס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב

ד''ר אביגיל ארד
    06/07/2010

אם לא מדובר בדלקת בגרון יתכן ומדובר בכאבים ממפרק הלסת או השיניים שמקרינים לאזניים. לא אמרת אם יש לך חום ואם את מרגישה חולה או בריאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אזניים כואבות כבר כמה ימים

אליענה
    07/07/2010

בוקר טוב ד"ר ארד, תודה על התשובה.
    אין לי חום ואני מרגישה טוב מאוד ב"ה, רק האוזן סתומה לי ובאמת קצת כאבי שיניים (אבל לא חזקים..) לאיזה רופא עליי לגשת, רופא שיניים או פה ולסת? ואין איזו תרופה לפתוח את הסתימה באוזניים? (למשל כמו שאוטריווין פותח את האף...)
    בתודה מראש, הדס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו