אובדן קול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובדן קול
    אילנה
    06/07/2010

שלום רב !
    אני סובלת מהצטננויות רבות, גם בקיץ, אשר מתבטאות בעיקר בליחה רבה שתקועה בגרון אשר גורמת לצרידות ומהר מאד לאובדן קול. איני מעשנת, איני שותה אלכוהול ואיני אוכלת כמעט מוצרי חלב מפני שנאמר לי שהם מגבירים היווצרות ליחה.מה ניתן לעשות במקרה של ליחה כרונית? כל תרופות הסבתא שניסיתי לא עזרו. נאמר לי שניתן לקבל תרופה הניתנת במשאף שמסייעת לסילוק ליחה ומניעת היווצרותה. האם ידוע לכם על כך?
    נבדקתי ע"י רופא שמצא יבלות קטנטנות על מיתרי הקול, אך ההצטננויות ואובדן הקול הן גם בתקופות שבהן לא נעשה שום מאמץ קולי.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובדן קול

הוספת תגובה

• אבדן קול

ד''ר אביגיל ארד
    06/07/2010

אבדן קול יכול להיות לאחר מאמץ קולי עקב התנפחות של היבלות, אולם גם בדלקת של מיתרי הקול שם יש נפיחות עקב הדלקת בכל המיתר. תחושת ליחה קבועה בגרון יכולה להיות גם עקב רפלוקס ואז יש לטפל ברפלוקס באמצעות תרופות נגד צרבת. במשאפים יש תרופות שמשמשות באסטמה וברונכיטיס כרונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו