בדיקת מיתרי קול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת מיתרי קול
    קרן
    09/07/2010

שלום,

התקבלתי כזמרת לבי"ס למוסיקה.הם דורשים ממני לעבור בדיקה של מיתרי הקול
    כתנאי לקבלה למחלקה הווקאלית. המורה חשדה שאולי יש לי בעיה של צרידות\יבלות
    עקב החלשות הקול אחרי כמה שעות של שירה....
    השאלה שלי היא האם הבדיקה לצורך הספציפי הזו יכולה להתבצע בתור אחד ע"י רופא אף אוזן גרון או שישלחו אותי למקום נוסף לבדיקה שונה?
    בעצם איך וע"י מי מתבצעת הבדיקה? מטעמי חסכון בזמן(אני צריכה לחזור לבי"ס עם תשובה כמה שיותר מהר) הייתי רוצה לדעת אם זה עניין שנגרר לאורך כמה תורים, או עניין פשוט שמתבצע על המקום ע"י רופא אף אוזן גרון.

תודה מראש,

קרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת מיתרי קול

הוספת תגובה

• בדיקת מיתרי קול

ד''ר אביגיל ארד
    09/07/2010

היא בדיקה בסיסית אצל רופא א.א.ג. לכל רופא א.א.ג יש מראות קטנות איתן יכול לבצע בדיקה עקיפה. אולם, יש מטופלים שקשה לבדוק בדרך זו, אם בגלל מבנה או בגלל רפלקס הקאה. אותם מטופלים צריכים בדיקה עם סיב אופטי דרך האף שאין לכל רופא א.א.ג אם כי היום יש לרבים. כשאת קובעת תור בררי אם לרופא זה יש סיב אופטי לבדיקת מיתרי הקול. אם לא - ואם את באזור המרכז, את מוזמנת להגיע אלי. זו המומחיות שלי ואבצע זאת באותה פגישה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

קרן
    10/07/2010

קבעתי:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו