סינוסיטיס - התיעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סינוסיטיס - התיעצות
    ורד
    10/07/2010

יש לי כאבי ראש נוראים מזה שבועיים, הייתי היום בבית חולים ולאחר צילום סינוסים האבחנה שקיבלתי - הינ ה סינוסיטיס. היתה לי נזלת שהסתיימה לפי כמה ימים, וכבר בבית חולים נתקלתי בשלל דעות בנגע לטיפול.
    אחת היא - סינופד, הרבה מי מלח (האם בכלל רלוונטי בשלב בו אני נמצאת מבחינת המחלה?) - ובכלל שב90 אחוז מהמקרים אנטיביוטיקה אינה יעילה בסינוסיטיס..
    והשניה - זה אנטיביוטיקה, להתחיל מzinat.
    לפני 4 שנים טופלתי באנטיביוטיקה זו והיא לא עזרה לי בסינוסיטיס, אחר כך החליפו לי לוסוג אחר שכן עזר. אחרי אותו המקרה הראשון הסינוסיטיס חוזר אלי 2-3 בשנה ועד כה טופלתי ע"י הומאופטיה (לא יודעת האם אתם מאמינים בזה, אך בכל אופן אלה עובדות), כרגע זה לא עוזר לי וכבר שבועיים ישלי כאבי ראש נוראים.

אשמח לשמוע את דעתכם - האם ניתן באמת לצאת מהמצב בו אני נמצאת כרגע עם סינופד בלבד וללא אנטיביוטיקה?
    ואם לא - על איזו אנטיביוטיקה הייתם ממליצים (יש חשש לאלרגיה לפיניצילין)

תודה מראש

ורד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סינוסיטיס - התיעצות

הוספת תגובה

• סינוסיטיס

ד''ר רועי הוד
    10/07/2010

נראה כי מדובר בסינוסיטיס כרונית (ממושך). אם אכן, סוג החיידיקים הוא שונה ועל כן הטיפול האנטיביוטי שונה. זינאט מתאים לדלקת חריפה בדר"כ. סינופד ומי מלח טובים כטיפול מקומי.טיפול הומאופטי לא מזיק אך איני מתיימר לדעת מה היעילות שלו. לגיב טיפול מתאים- יש להבדק ע"י רופא א.א.ג שיתאים לך את הטיפול המתאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו