מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סינוסיטיס - התיעצותורד10/07/2010
יש לי כאבי ראש נוראים מזה שבועיים, הייתי היום בבית חולים ולאחר צילום סינוסים האבחנה שקיבלתי - הינ ה סינוסיטיס. היתה לי נזלת שהסתיימה לפי כמה ימים, וכבר בבית חולים נתקלתי בשלל דעות בנגע לטיפול.
אחת היא - סינופד, הרבה מי מלח (האם בכלל רלוונטי בשלב בו אני נמצאת מבחינת המחלה?) - ובכלל שב90 אחוז מהמקרים אנטיביוטיקה אינה יעילה בסינוסיטיס..
והשניה - זה אנטיביוטיקה, להתחיל מzinat.
לפני 4 שנים טופלתי באנטיביוטיקה זו והיא לא עזרה לי בסינוסיטיס, אחר כך החליפו לי לוסוג אחר שכן עזר. אחרי אותו המקרה הראשון הסינוסיטיס חוזר אלי 2-3 בשנה ועד כה טופלתי ע"י הומאופטיה (לא יודעת האם אתם מאמינים בזה, אך בכל אופן אלה עובדות), כרגע זה לא עוזר לי וכבר שבועיים ישלי כאבי ראש נוראים.
אשמח לשמוע את דעתכם - האם ניתן באמת לצאת מהמצב בו אני נמצאת כרגע עם סינופד בלבד וללא אנטיביוטיקה?
ואם לא - על איזו אנטיביוטיקה הייתם ממליצים (יש חשש לאלרגיה לפיניצילין)
תודה מראש
ורד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינוסיטיס
ד''ר רועי הוד10/07/2010נראה כי מדובר בסינוסיטיס כרונית (ממושך). אם אכן, סוג החיידיקים הוא שונה ועל כן הטיפול האנטיביוטי שונה. זינאט מתאים לדלקת חריפה בדר"כ. סינופד ומי מלח טובים כטיפול מקומי.טיפול הומאופטי לא מזיק אך איני מתיימר לדעת מה היעילות שלו. לגיב טיפול מתאים- יש להבדק ע"י רופא א.א.ג שיתאים לך את הטיפול המתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?