כאבי אוזניים חזקים!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי אוזניים חזקים!!
    עדי
    11/07/2010

היי ד"ר שבוע טוב, עדיין לא עבר לי הכאבי אוזניים ואפילו זה התחזק לי ביומיים האחרונים, אני חורקת שיניים בלילה, ויש לי עדיין קליקים ליד האוזן וגם בפנים הלסת , לפעמים גם קשה לי לפתוח את הפה, יש מצב שזה בגלל זה , יש לי הפניה לפה ולסת , אבל אני מנסה כל פעם ואף פעם לא עונים שם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי אוזניים חזקים!!

הוספת תגובה

• פה וסת

עדי
    11/07/2010

ד"ר , התקשרתי לזימון תורים של פה ולסת , יש להם תור רק בסוף אוקטובר, אני סובלת מכאבים כרוניים באוזניים , מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתשןבה

ד''ר דן גוטמן
    12/07/2010

יש להגיע לבדיקה ואם יתברר שזה אכן פה ולסת אז יש להגיע אלהים לבדיקה יהיה התור מתי שיהיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי אוזניים כרוניים

עדי
    12/07/2010

מה זאת אומרת , אני כבר סובלת מכאבים למעלה מחודש....אז מה להמתין ככה עוד 3 חודשים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו