ליחה ללא הפסקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליחה ללא הפסקה
    חסוי
    13/07/2010

שלום,אני בן 19,אני סובל מליחה בכמויות אדירות בכל שעות היום ולאחר אכילה בבוקר עוד יותר,אני נושם רק מהפה ולכן הוא גם מתייבש לי המון פעמים ולאחר שינה במיוחד..

עברתי בילדותי ניתוח פוליפים שלא עזר, ונאמר לי שכשאגיע לגיל 18 אני אצטרך לעשות ניתוח לתיקון המחיצה או משהו כזה..

מאחר ואני סובל גם מצרבות פניתי לגסטרו ושם נאמר לי שאין ממש קשר, מאחר ויש לי ליחה כל הזמן גם כאשר אין לי צרבת..

אני כבר מיואש ואני לא יודע למי לפנות..מומחה האף אוזן גרון נתן לי כמה סוגי כדורים שלא עזרו אפילו במאומה,רופא ריאות אמר שזה לא מהריאות והגסטרו אמרו שזה לא מהקיבה..אז מה עליי לעשות?!

אני כבר שנים סובל מהבעייה ולא מצליחים לפתור לי אותה וזה סבל שלא נגמר..

אשמח לקבל עזרה ,תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליחה ללא הפסקה

הוספת תגובה

• ליחה

ד''ר אביגיל ארד
    16/07/2010

לא ציינת איך נראית הליחה. שקופה כמו רוק או מוגלתית. יתכן שיש לך גם בעיה באף וגם רפלוקס וצריך לטפל בשניהם. לאף הסתום יש פיתרון ניתוח אם המחיצה עקומה והקונכיות מוגדלות. צריך לראות גם צילום סינוסים שלך אם הליחה מוגלתית. האם ניסית טיפול נגד צרבת? טיפול נגד אלרגיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן ניסיתי..

חסוי
    17/07/2010

כמה סוגי כדורים נגד אלרגיה שלא עזרו בכלל ואומפרדקס במשך כמה חודשים שדי עזר אבל רק לצרבות לא לליחה..

צבע הליחה בבוקר הוא צהוב והליחה צמיגית ובמשך כ6 שעות אני יורק עד שיש לי רגיעה מסויימת מהליחה המוגלתית,בהמשך היום זה תלוי, במידה ואני אוכל אז יש לי המון ליחה מהאוכל, במידה ואני לא אוכל זמן מסויים (והפה שלי תמיד פתוח) הפה מתייבש והליחה חוזרת להיות צהובה אבל לא כמו בבוקר, ואני שוב צריך לירוק במשך זמן מה עד שזה יחסית נרגע וככה במשך כל היום. כמובן שיש גם ליחה שקופה כמו רוק כל הזמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליחה מוגלתית

ד''ר אביגיל ארד
    17/07/2010

מגיעה בדרך כלל מהאף והסינוסים או מהקנה. אתה מעשן? אם לא שווה לעשות צילום או CT של הסינוסים לראות מה המצב םשם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מעשן, עשיתי CT..

חסוי
    17/07/2010

לפני 4 שנים שלחו אותי לעשות CT סינוסים וייצא תקין..גם אז הייתה לי ליחה לא השתנה שום דבר מאז.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליחה

ד''ר אביגיל ארד
    18/07/2010

אז כנראה הנזלת נוצרת באף או שהליחה מגיעה מהקנה. נסה לעשות הרבה שטיפות של האף במי מלח, או תתרגל לחיות עם זה בשלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו