בעיה לא מובנת בגרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה לא מובנת בגרון
    מירי
    21/07/2010

לפני כ-4 חודשים התחיל לכאוב לי הגרון והרגשתי כאילו יש לי ליחה - תחושה הזהה למצב שבו יש דלקת גרון , הייתי אצל רופא משפחה שבהתחלה אמר שזה חיידק ובפעם הנוספת שהייתי אצלו לאחר כחודש אמר שזה וירוס נתן לי אנטיביוטיקה שלא עזרה . לאחר תקופה נוספת שוב ניסיתי אצלו והוא אמר שזה שוב נראה כמו חיידק ואמר לי לפנות לרופא אף אוזן גרון . מאז ועד היום אני סובלת מתחושת כאב בגרון , הבלוטות ,באיזורים שמתחת לליחיים -הבלוטות נפוחות (אני לא יודעת אם זה השקדים ), איזור הגרון-באיזור הבליעה אדום , יש לי טעם מר וריח לא נעים מהפה ויש לי תחושת יובש באזור הבליעה ותחושה כאילו יש לי גוש ליחה שתקוע שם, ואנימרגישה ליחה באיזור שפשוט תקועה . היית אצל רופא א.א.ג שחשב שאולי זה מחומציות מהקיבה ונתן לי תרופות להורדת חומציות. הדבר נראה תמוהה בעיניי כי לא הרגשתי שום אי נוחות מהקיבה , אני אדם רזה , בדר"כ אוכלת אוכל בריא , אף פעם לא סבלתי מהקיבה או מצרבות (עד ממיטב הבנתי לא סבלתי - כי לפי מה שהסבירו לי שאם הייתה לי צרבת הייתי יודעת שזה צרבת ). השאלה האם זה הגיוני שזה מהקיבה , אני מאוד נגד לקיחת כדורים , ולא הייתי רוצ לקחת כדורים לקיבה רק כדי לעשות ניסוי לראות אולי זה חומציות כהשערה .אשמח למענה בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה לא מובנת בגרון

הוספת תגובה

• חומציות

ד''ר רועי הוד
    21/07/2010

יש מצבים בהם חומציות יתר מהקיבה גורמת לסימפטומים אותם את מתארת למרות שהפציינט אינו מרגיש צרבת או משהו דומה. בבדיקת א.א.ג פשוטה ניתן לאבחן די בקלות את המצב. אם אכן קיים חשד ניתן לשנות דיאטה, צורת שכיבה במיטה, זמני ארוחות או לתת טיפול נסיוני בכדור שמוריד חומציות ולראות תגובה לאחר חודש. בכל מקרה ממליץ בדיקת א.א.ג חוזרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו