מכה באף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכה באף
    פליקס
    21/07/2010

אתמול קיבלתי מכה בצד ימין של האף. האף עקום וסוטה לצד שמאל. כאשר קיבלתי את המכה לא ירד דם מהאף והמכה לא כאבה.
    כאשר אני נוגע באף זה לא כואב.
    מה אני צריך לעשות? אני מודאג מזה שהאף עקום.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכה באף

הוספת תגובה

• שבר

ד''ר רועי הוד
    21/07/2010

יש סיכוי ועצם האף נשברה (על פי תאורך קיימת סטיה חדשה של האף לאחר החבלה). במצב כזה עלולים להיות כאבים או דימום או רק סטייה. הייתי ממליץ לך לפנות לרופא א.א.ג או פלסטיקאי בקהילה לצורך בדיקה וטיפול במידת הצורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכה האף

פליקס
    22/07/2010

הייתי אצל רופא א.א.ג ועשיתי גם צילומי רנטגן.
    בצילום רואים שבר קווי. רציתי לשאול האם האף יחזור לצורתו ולמקומו כאשר השבר יתאחה?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבר

ד''ר רועי הוד
    22/07/2010

אם קיים שבר בצילום אך לא קיימת סטייה בבדיקה- השבר יתאחה, אם קיימת סטיה ברורה יש להחזיר את האף למקומו הקודם בהקדם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו