דלקת באזן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת באזן
    חביבה גולדברג
    29/07/2010

שלום,

ביקרתי בשבוע שעבר אצל ד"ר ארד והיא אבחנה לי דלקת חמורה באזן ימין. כטיפול היא הכניסה לי פתיל ל-24 שעות ורשמה לי את הטיפות הבאות:

אופטי-גנטה: טיפה 4 פעמים ביום למשך 10 ימים
    דקס-אוטיק: 2 טיפות 4 פעמים ביום למשך 14 יום

התחלתי את הטיפול ביום רביעי שעבר, ומאתמול (שבוע אחרי) אני מרגישה שהאזן סתומה, כאילו שתקוע בה משהו, ובנוסף השמיעה נחלשה באזן זו.

האם מדובר בתופעה נורמלית לטיפול שכזה או שזוהי תופעה חריגה ורצוי שאגש לראות רופא בדחיפות?

אציין שד"ר ארד בקשה לראותי למעקב בתום הטיפול (עוד שבוע).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת באזן

הוספת תגובה

• תוספת

חביבה גולדברג
    29/07/2010

שכחתי לציין שכאשר אני מטפטפת את הטיפות אני מרגישה כאב חד בתוך האזן שנמשך כשתי שניות ואז חולף. סבלתי בעבר מהאזנים ואף פעם לא הרגשתי כאב מטפטוף טיפות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לד"ר ארד

ד''ר רועי הוד
    30/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כבר עניתי לחביבה במייל.

ד''ר אביגיל ארד
    31/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו