מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיתוק מיתר קולאביטל אשר03/08/2010
בני בן ה-25 קיבל שיתוק במיתר קול שמאלי לאחר בירור בבית חולים שכלל CT ראש צוואר וחזה
ולאחר מכן גם MRI ראש וצוואר התברר שהכל תקין ואין דברים "רעים" והמצב מוגדר אדיופטי.
ההמלצה כעת להמתין עד שנה ולאחר מכן לשקול התערבות כירורגית במקביל התחיל לקחת סטרואידים למשך 20 יום ואם לא יעזור להפסיק. השאלות:
האם התופעה מוכרת לבחור בגילו ? מה הגורם לתופעה זו כמה זמן זה יקח האם יש עוד משהו שניתן לעשות ומי רופא א.א.ג המוממחה בארץ למיתרי קול בתודה מראש-אשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיתוק.
ד''ר רועי הוד03/08/2010התופעה מוכרת אך לא שכיחה, בטח לא לגבר צעיר ובריא. הגורם כמו שציינת לא ידוע על סמך הבדיקות שביצע. בדר"כ מחכים כשנה ואם אין שיפור, ניתן להזריק שומן למיתר המשותק או לבצע פעולה כירורגית. כחלק ממחלקת א.א.ג בילינסון ממליץ על אחד מרופאי המחלקה שמטפלים בנושא הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיתוק מיתר קול שמאלי
ד''ר אביגיל ארד06/08/2010אכן, כפי שענה ד"ר הוד, התופעה ידועה ומוכרת. לרוב זה קורה אחרי זיהום ויראלי כלשהו ודומה לשיתוק על שם בל של עצב הפנים. ההתאוששות הדרגתית ובצד שמאל יכולה לקחת עד שנה ואפילו שנה וחצי. העזרה המיידית הינה על ידי קלינאית תקשורת בצורה של שעורי דיבור. בחלק גדול מהמקרים, גם אם המיתר לא מתאושש לחלוטין, אין צורך בהתערבות כירורגית אלא בטיפול על ידי קלינאית תקשורת בלבד. אם תוך התקופה הנ"ל לא יהיה שיפור, פנה שוב ואמליץ למי ללכת לטיפול. רק במקרים שהצרידות קשה מאד ולא ניתן לחכות שנה, אפשר לעשות הזרקת שומן לאחר שעורי הדיבור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

