לא שומעת טוב...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא שומעת טוב...
    מרי
    03/08/2010

בחודשים האחרונים אני שומעת דברים שונים ממה שאומרים-לא תמיד כמובן, אבל בוא נאמר שכבר כמה אנשים אמרו לי ועדיין אומרים לי לכי לבדיקת שמיעה. ואם מישהו מדבר חלש, אני צריכה להתקרב או שיגביר את הקול כי אני לא מבינה מה הוא אומר מחוסר שמיעה. הלכתי לרופא אף אוזן גרון, והוא אמר שאין צורך בניקוי אוזניים-הוא הסתכל. הוא אומר שאולי, לא בטוח, שזה קשור לעובדה שאני אלרגית לאבק, אז אולי אני מושכת נזלת ומשהו שם נסתם...ויש בדיקה יותר מעמיקה שעושים באיזשהו מכון

מה דעתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא שומעת טוב...

הוספת תגובה

• שמיעה

ד''ר רועי הוד
    03/08/2010

לא מכיר קשר בין אלרגיה לאבק וירידה בשמיעה. יש צורך בבדיקה, במידה והסיבה הם נוזלים ישנו טיפול, במידה והבדיקה תקינה אולי ומדובר בירידה עצבית בשמיעה ואז ישנן מספר אופציות לשיפור השמיעה כולל שימוש במכשיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מרי
    04/08/2010

הכוונה של הרופא היתה שאם יש לי המון נוזלת ואני מושכת במקום להוציא אז אולי זה קשור.
    בכל מקרה שאני שמחה לשמוע שיש פתרונות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו