עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    רוית
    03/08/2010

אני 3 שנים סובלת מנזלת אלרגית שמתבטא בסתימה באף שיעול וחוסר אויר והרגשת שקשה להכניס את האויר פשוט חסום טופלתי בניזוקרט ואריוס ללא הטבה משמעותית ....יש תקופות טובות ויש כמו עכשיו סיוט מוחלטמטופלת כרגע באוומיס ואריוס עשיתי צילום הכל תקין הוא אמר שיש מין מלאות רק בגלל האלרגיה,יש לציין שעשיתי בדיקות ראתיות והכל יצא תקין למעט דיפוזיה ירודה מעט 70 % האם יש קשר לאלרגיה הרופא אמר לי שלא צריך להתייחס לזה כי המוגלובין שלי 11.9 והדיפוזיה תקינה.עשיתי בדיקות אלרגיה יצא שאני אלרגית לאבק יש לציין שעכשיו גם אני מרגישה את האוזן סתומה לגמרי מה לעשות ?אנא עזרה בבקשה גם לגבי הדיפוזיה וגם לגבי מה לעשות להמשך על מנת שאני לא יסבול,,,,תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• אלרגיה

ד''ר רועי הוד
    04/08/2010

קשה לענות לך ללא בדיקה. לגבי דיפוזיה יש לשאול מומחה לריאות. לגבי אלרגיה אלרגולוג. מבחינת א.א.ג, כל מה שתקחי יכול לעזור באותו רגע אך לאחר מכן בחשיפה נוספת לאלרגן הסימפטומים יחזרו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

רוית
    04/08/2010

אז איך לפתור את הבעיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשה לפתור אותה לחלוטין

ד''ר רועי הוד
    05/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו