פוליפ במחיצת האף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוליפ במחיצת האף
    הילה
    04/08/2010

במהלך ההריון בחודש שביעי החל אצלי דימום מהנחיר הימני, לא ספונטני אלא בעקבות קינוח אף. הדימום לא פסק לאחר הלידה. רופא אא"ג שבדק אותי 6 שבועות לאחר הלידה אבחן פוליפ האמורגי בחלק קדמי של מחיצת האף והפנה אותי לניתוח כריתת פוליפ בבי"ח.רציתי לברר האם יש דרך אחרת להוציא את הפוליפ ללא ניתוח ובנוסף מה הליך הניתוח: האם זו הרדמה מקומית, האם מחדירים משהו לנחיר שחותך את הפוליפ, האם זה כואב, האם הניתוח כרוך באשפוז ובמנוחה אח"כ, איך ההחלמה לאחר מכן.

אשמח להסבר.

אלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוליפ במחיצת האף

הוספת תגובה

• פוליפ

ד''ר רועי הוד
    05/08/2010

בדר"כ הוצאת הפוליפ נעשית בניתוח. ניתן לנתח בהרדמה מקומית או כללית, תלוי ברופא והבית חולים. משתמשים במכשירים שונים כדי לכרות את הפוליפ. בדר"כ לא כואב באופן חריג. החלמה בדר"כ מהירה וקלה. אישפוז קצר להשגחה ואז שחרור עם המלצה למנוחה של מספר ימים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוליפ בהריון

ד''ר אביגיל ארד
    06/08/2010

הסרת פוליפ זה, המופיע בהריון ועשיר מאד בכלי דם, הוא פעולה פשוטה למדי ולרוב אין צורך בהרדמה כללית. ההחלמה קלה מאד. לאחרונה יצא לי לעשות זאת לאשה בהריון והיא עמדה בזה בקלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו