דלקת אוזן מתמשכת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת אוזן מתמשכת
    מרדכי
    06/08/2010

אני בן 35 ולפני כשבוע שחיתי בבריכה, ובעת הכנסת הראש למים הרגשתי לחץ חזק באוזן וחדירת נוזלים. בשבת התחיל לי כאבים חזקים ויצאו לי נוזלים, הלכתי למוקד, ושם נתנו לי מוקסיפן, ביום שני לא ראיתי כל התקדמות והלכתי לרופא קופת חולים אשר החליף לאנטיביוטיקת ציפרו וטיפיות סילוקסן, ביום חמישי עדיין לא ראיתי שיפור והלכתי לא.א.ג שבדק ואמר שיש לי חור בעור התוף, אבל אין מה לדאוג להמשיך לקחת את הציפרו וזה יעבור בינתיים עד עכשיו הוי אומר 3 ימים מלאים של ציפרו אין כל התקדמות. הדבר המוזר הוא שבמהלך היום האוזן יבשה, אבל בלילה היא כל הזמן נוזלת.
    מה אני אמור לעשות לדאוג? לא לדאוג? לגשת לאיזה מקום?

תודה מראש על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת אוזן מתמשכת

הוספת תגובה

• טיפול

ד''ר אביגיל ארד
    06/08/2010

ציפרו וסילוקסן הם טיפול מצויין. חשוב מאד מאד מאד שלא תיכנס אף טיפת מים לאוזן. יש לאטום את האוזן עד שהנקב יסגר אפילו במקלחת באמצעות אטם סיליקון או צמר גפן מרוח בכל הצדדים בווזלין. חכה עוד מספר ימים וגש שוב לבדיקה אם לא יהיה שיפור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חן וחן ותודה רבה

מרדכי
    06/08/2010

שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו