תוצאות בדיקת bera

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקת bera
    לולה
    10/08/2010

שלום רב.
    אני בחורה בת 35, בשבוע האחרון ביצעתי מספר בדיקות בשל מגרנות וסחרחורות חוזרות, טשטוש בראיה, לחץ מידי פעם באוזניים וכד.
    בוצעו בדיקות EEG, דופלר של עורקי הצוואר ו bera.
    תוצאות שתי הבדיקות הראשונות יצאו תקינות לחלוטין
    בסיכום תוצאות בדיקת ה bera נרשם:
    "נרשמו גלים עם זמן תקין בגדר הנורמה. קיימת אסימטריה ????? (מילה לא ברורה..) גלים יותר מוארכים אחריי גירוי של אוזן ימין. מסקנה: קיימת עדות לפגיעה של אוזן הפנימית או עצב השמיעה מימין"
    מה משמעות התוצאה? האם זה משהו שניתן לטפל בו ע"י טיפול נכון? האם זה יכול להסביר את הסחרחורות ושאר התופעות?
    אודה תגובתכם
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בדיקת bera

הוספת תגובה

• נתונים

ד''ר רועי הוד
    11/08/2010

לצערי אין לי מספיק נתונים כדי לענות על שאלתך. צריל לבדוק אותך ולראות את תוצאות ה-BERA כדי להבין במה מדובר. מה עם בדיקת שמיעה פשוטה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר בנתונים

לולה
    11/08/2010

איזה עוד נתונים יכולים לעזור? אשמח לתת אני פשוט לא יודעת מה..
    אני לא חושבת שיש לי בעיה בשמיעה כי בבדיקה שמעתי בשתי האוזניים את הצפצופים הנמוכים ביותר שהיו שם. מה זה אומר שכמאבחנים פגיעה באוזן הפנימית? זה דבר הניתן לטיפול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו