מים באוזניים - לורסטין - התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מים באוזניים - לורסטין - התייעצות
    עמית
    16/08/2010

שלום,
    כבר בערך שנה וחצי אני סובלת ממים באוזניים. לפני שנה הלכתי לרופא אף אוזן גרון, הוא אבחן שבאמת מדובר במים באוזניים ורשם לי לורסטין, שלפי מיטב ידיעתי זו תרופה ללא מרשם. קניתי את התרופה אך משום מה לא נטלתי את אותה והתחושה המעיקה של המים באוזניים נשארה. היום אני כבר חיילת, וכידוע הליך פשוט באזרחות לוקח בצבא לפחות חודש, ומאחר והמים מאד מעיקים עלי החלטתי לקחת את הלורסטין עד שתור המיוחל לרופא הצבאי יגיע (מתישהו באמצע ספטמבר).
    בדקתי את תאריך התפוגה והטבליות טובות עד 12/2011 ככה שבעניין הזה אין דאגה, אני רק רוצה לוודא שבשביל הבעיה שאני מתארת לורסטין זו באמת התרופה הנכונה (אחרי הכל יותר משנה עברה, אולי בכל זאת אני מתבלבלת...).

תודה רבה והמשך שבוע טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נוזלים

ד''ר רועי הוד
    16/08/2010

כאשר יש נוזלים באוזניים יש צורך בבדיקה כדי לראות אם זה חד או דו צדדי, הסיבה יכולה להיות שונה בין שני המצבים. אנחנו בדר"כ מטפלים באנטיביוטיקה וטיפות לאף ולא בלורסטין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי, תודה!

עמית
    16/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו