כאב באוזן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב באוזן
    אלין
    16/08/2010

שלום .
    כבר קרוב לחודש אני חשה אי נעימות באוזן ימין. האוזן לא כואבת , אין חום ואין ירידה בשמיעה, אבל יש משהו שכל הזמן מציק. הלכתי לרופא משפחה שאמר כי הוא רואה אדמומיות קלה - תחילת דלקת , כך הוא הגדיר את זה (יש לציין שבשלב מסויים גם שקד ימני ניהיה אדום וכאב מעט , אך זה חלף תוך 24 שעות). הרופא רשם לי אנטיביוטיקה בטיפות (איני יכולה לקחת אנטיביוטיקה רגילה כי אני מניקה) למשך 10 ימים. השלמתי את הטיפול ואף המשכתי יומיים נוספים, אך אין כל שינוי במצב האוזן- המצב לא החמיר אך גם לא השתפר כלל. השאלה שלי היא האם כדי לפנות לאף אוזן גרון בדחיפות כי כבר חודש אני מסתובבת עם זה או אם אין חום וכאבים להמתין וזה יעבור מעצמו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב באוזן

הוספת תגובה

• בדיקה

ד''ר רועי הוד
    16/08/2010

קודם כל אם זה עדיין מציק אז יש מקום לבדיקה של רופא א.א.ג. אישה שמניקה יכולה לקבל אנטיביוטיקה דרך הפה במידת הצורך, לא כל אנטיביוטיקה אך ישנן כאלה שמתאימות להריון והנקה. הייתי ניגש להיבדק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים נוראים באוזן

דוד אבנעים
    19/08/2010

אני גם סבלתי עם כאבים באוזנים בגלל הבריכה שקניתי בבית ענקית וכאב לי האוזון השמלאית והימינין ולא יכולתי לסבול את הכאבים היתי במשך שבועים חיה על נורפן כי פחדתי ללכת לבית חולים אז יום אחד סבלתי נורא קמתי ואלכת ואמרו לי שהיתה לי המון מים באוזון והיה לי חידק ועשו לי ניקו פעמים באוזן וכאב נורא אני אומרת לכול מי שסובל לכו דחוף לבית חולים כי ברוך השם תודה לאל שמו יתברך לעולםם ועד עבר לי אז תילחו לרופא רפואה שלמה לכולם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו