כאבי גרון חוזרים ושיעול טורדני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גרון חוזרים ושיעול טורדני
    אור
    16/08/2010

שלום!
    מאז שאני זוכרת את עצמי אני בן אדם "משתעל". אחת לחודשיים שלושה אני נתקפת ברצף של שיעולים שמשתנים משיעולים לחים ליבשים ושפשוט לא עוברים (ועד שהם עוברים מתחיל סבב חדש). מאז ומתמיד הסובבים אותי העירו לי על העניין אבל פשוט קיבלתי את זה כמו שזה ולא הלכתי לבדוק. היום אני אמא. והשיעולים שלי מאוד מפריעים לתינוק שלי שמתעורר כל שיעול מחדש ולכן העניין הפך למטרד רציני. לאחרונה גם שמתי לב שהשיעולים מגיעים לאחר כאב גרון קל שמופיע משום מקום וחולף לאחר טיפול בסטפסילס ודומיו.
    כשכבר החלטתי לפנות לרופא א.א.ג פעמיים קבעתי תור אבל מאחר והתורים מאוד ארוכים עד שכבר הגעתי לרופא השיעול עבר ובבדיקה זריזה אמרו שאין לי כלום. גם משטח גרון יצא תקין. אשמח לדעת מה יכולה להיות הסיבה..ואיך אפשר לצאת מהלופ הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שיעול

ד''ר רועי הוד
    16/08/2010

ישנן סיבות רבות לשיעול: דלקת ריאות, אלרגיה, מחלה ריאתית אחרת, אסטמה, נזלת אלרגית או לא, רפלוקס של מיצי קיבה, תרופות וכו'. בדר"כ הבירור מתחיל אצל רופא המשפחה ששולל דברים שבתחומו ואז מפנה לבדיקות רלוונטיות כגון צילום חזה וכו'. יש מקום לגם לבדיקת א.א.ג בקשר לנזלת, סינוסיטיס או רפלוקס. ישנם רופאי א.א.ג בקהילה עם תורים ארוכים מאוד ואחרים עם פחות- שווה לנסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסי להפסיק מוצרי חלב בקר.

נחמה דר
    15/05/2012

בתי סבלה שנים מתופעות דומות. ברגע שהפסיקה את צריכת חלב הבקר השיעולים וכאבי הגרון כמעט חלפו. אבל כל פעם שהיא מתפתה בכל זאת למוצרי חלב היא מרגישה את זה כמעט מיד. רפואה שלמה ובהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו