כאב אוזן + סינוסיטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב אוזן + סינוסיטיס
    מיכל
    16/08/2010

שלום רב,
    1. מזה כחודש אני חולה ככל הנראה בשעלת (טרם חזרה סרולוגיה). בנוסף, מזה כשלושה שבועות יש לי כאב באוזן אחת, קיבלתי לשבוע דקס אוטיק (דלקת באוזן התיכונה), וכשהסיפור לא חלף - לעוד שבוע - וכשעדיין נותר (דלקת בתעלה) - לעוד 5 ימים. היום הוא היום האחרון לטיפות, כאב מתמשך אין לי, אבל עדיין דקירות מספר מועט של פעמים ביום. האם עלי להמשיך בטיפות או ש 19 יום הם מעל ומעבר? אם להמשיך, לכמה זמן?

2. לסינוסיטיס ספניאודילי שככל הנראה התפתח מהשעלת (כאבי ראש, גודש ובצקת באף, PNDבלוע, שוער ע"י זיהומולוג ללא CT) אני מקבלת דלצין ל 10 ימים. לא קיבלתי זינת או אוגמנטין כי ייתכן ואני אלרגית להם. רופאת המשפחה אמרה לי לקחת את הדלצין ל 10 ימים, אך אם ארגיש שיפור - לקחת רק שבוע. ככל הנראה כך אמרה כי אני כבר לוקחת אנטיביוטיקות למיניהן 24 יום (מוקסיפן שבוע לחתך, זינת ליומיים לדלקת חיידקית והפסקה בשל פריחה, רוליד ל 15 יום בשל מה שאובחן באופן שגוי כמיקופלזמה... לא ברור לי, האם לטול שבוע או 10 ימים דלצין?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב אוזן + סינוסיטיס

הוספת תגובה

• בדיקה

ד''ר רועי הוד
    18/08/2010

קשה לענות על שאלות כאלו ללא בדיקה. בדקה אותך כבר רופאת א.א.ג ולכן גשי אליה. בדר"כ הטיפול בסינוסיטיס הוא למשך 10 ימים מלאים גם אם יש שיפור. לא יכול לענות לגבי הטיפול באוזן למרות שאת מטופלת כבר הרבה זמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו