שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יערה
    14/11/2007

שלום
    לפני 4 חודשים היתה לי מחלת הנשיקה שלא אובחנה בזמן ולקחתי אנטיביוטיקה כי היתה לי כביכול דלקת בגרון
    עדיין יש לי חולשה כאבי ראש ולאחרונה אני מרגישה שכואב לי הגרון וכאב אוזניים,אני מרגישה חלשה מבחינת המערכת החיסונית יש לציין שאני לא סובלת מדלקות .האם פעילות גופנית תעזור לי לחזור לתלם
    ?חולשה זו מאוד מציקה לי , לפני שהיתה לי מחלת הנשיקה היו לי יותר אנרגיות ומצב רוח ועכשיו פחות.
    מה עליי לעשות?? הרופאה אמרה לעליי לחכות בסבלנות כי אלה תופעות הלוואי אחרי מחלת הנשיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• בתשובה

ד''ר דן גוטמן
    14/11/2007

אנני יודע אם יש מה לעשות אבל פעילות גופנית מועילה תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

יערה
    15/11/2007

מה זאת אומרת אינני יודע אם יש מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנני יודע מה לעשות-זה אומר כך

ד''ר דן גוטמן
    17/11/2007

מחלת הנשיקה גוררת אחריה תקופה לא נעימה של חולשה עייפות רבה שיכולה להמשך זמן רב. אגב לא לכולם.
    על סמך מה שכתבת אין לי הצעות אחרות פרט ללחכות שיחלוף. לנו לרופאים יש פיתרונות להרבה דברים ותחלואים אולם גם להרבה דברים אין לנו פיתרון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו