אוזניים נסתמות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוזניים נסתמות
    דנה
    25/08/2010

האזניים שלי נסתמות כל כמה חודשים. אני קמה בבוקר ומרגישה גודש של שעווה באוזן וזה גורם לירידה בשמיעה. זה הולך ומחמיר ואחרי לילה אחד אני כבר בקושי שומעת.
    כשזה קורה אני הולכת לרופא, הוא שואב לי מהאוזן וזה נפתח. הבעיה היא שהתופעה חוזרת על עצמה כל פחות מחודשיים. הרופא אף אוזן גרון נמצא בעיר רק פעם בשבוע וזה סיוט לחכות ימים עם אוזניים סתומות. אני לא יכולה ללכת לבית הספר או לשום מקום אחר וזה עושה לי כאבי ראש חזקים.
    הרופא הקודם נתן לי טיפות להמסת שעווה, אבל זה רק מחמיר את המצב.
    שאלתי את הרופא אם הוא יכול לתת לי משהו שאני אוכל לטפל בזה בלי לבוא אליו לשאיבה כל חודש או לפחות עד שהוא נמצא בעיר אבל הוא אמר שאין מה לעשות, צריך להתייחס לזה כמו סוג של מחלה ולבוא לשאיבה מתי שזה נסתם.
    כל פעם שאני באה הוא חוזר ואומר לי לא לנקות את האוזן במפנים עם קיסמי אוזניים ולא לגרום לזה להיסתם. אבל אני לא עושה את זה, זה קורה לבד.
    באמת אין שום דבר שיוכל לעזור לי??? כי כבר נמאס לי שכל חודש- חודשיים אני מושבתת בבית עם אזניים סתומות וכאבי ראש עד שהרופא מגיע...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוזניים נסתמות

הוספת תגובה

• אין מניעה

ד''ר רועי הוד
    27/08/2010

לא ניתן למנוע את התפתחות הלכלוך (צרומן), זהו דרכו של הגוף להתמודד עם מזהמים שונים שיכולים להיות באוזן. יש אנשים שמייצרים יותר צרומן מאחרים, הפתרון הוא שאיבה או שטיפה כל פעם שקורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו