כאב באוזן שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב באוזן שמאל
    מימי
    25/08/2010

שלום רב,
    לפני כ- 12 שנה עברתי ניתוח פלסטי באזניים.
    מאז ועד היום אני סובלת מכאבים באוזן שמאל, בתוך האוזן לא איפה שמנקים עם הקיסם אזניים אלא למעלה יותר אבל בתוך האוזן, אם אני מנסה לדמות את זה למשהו זה כאילו ה"קיר" של האוזן. אני לא יכולה להישען על האוזן והיא כואבת לי כל הזמן.
    אף אחד מהרופאים כולל זה שביצע את הניתוח לא יודע מה זה, עברתי בדיקת סי טי שבדקה גם את המחיצות ויצאה תקינה.
    אני אובדת עצות וזה מאוד מפחיד אותי. מה לעשות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב באוזן שמאל

הוספת תגובה

• בדיקה.

ד''ר רועי הוד
    27/08/2010

קשה לענות ללא בדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

מימי
    29/08/2010

הבעיה היא שעברתי מספר בדיקות שכולן העלו אפס ממצאים.
    אף אחד לא יודע מה זה וזה ממש מתחיל להדאיג.
    מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב

ד''ר אביגיל ארד
    30/08/2010

אם הבנתי נכון הכאבים הם בתוך קונכית האוזן. האם? יתכן ויש קשר לצלקת הניתוח בכל זאת. ידוע שצלקות ניתוח יכולות להכאיב במשך שנים למשל בשינויי מזג אויר. אולי בכך מדובר. ואולי בכלל מדובר בכאב המוקרן לאזניים כגון כאב ממקור מפרק הלסת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו