מחיצת אף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחיצת אף
    מ
    29/08/2010

שלום,
    אני כבר כמה שנים סובלת מנזלת תמידית ואף סתום בלי קשר לעונות השנה או להצטננות זהו דבר שמפריע לנשימתי התקינה וגם גורם כל הזמן לליחה בגרון
    הייתי לפני כמה חודשים אצל רופא אף אוזן גרון שמצא כי מחיצת האף שלי בצורת S ולכן יש לי את כל הסימפטומים הללו, הוא אמר שיש ניתוח שאני יכולה לבצע במידה וזה מפריע מאוד
    השאלה שלי היא האם יש עוד טיפול כלשהו או טיפות או משהו שהוא איננו ניתוח שאני יכולה לבצע?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחיצת אף

הוספת תגובה

• אף

ד''ר אביגיל ארד
    30/08/2010

נזלת תמידית שלפעמים מלווה גם בהתעטשויות וגרד באף היא לרוב סימן של אלרגיה. הריריות מתנפחות ואם יש גם מחיצה עקומה האף ממש נחסם. לפני הניתוח כדאי לנסות טיפול נגד אלרגיה בצורה של כדור כגון אריוס, טלפסט או לורסטין ותרסיס סטרואידלי לאף למשל פליקסונייז, נזוקורוט, אבמיס ודומיהם, למשך חודש. ניתוח ישפר הנשימה דרך האף, אך לא בהכרח יטפל בנזלת, אם היא אלרגית. אפשר גם להתייעץ עם מומחה לאלרגיה שיברר אם אכן ולאיזה חמרים יש אלרגיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו