מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בלילהנבו31/08/2010
אז ככה שאני מנסה לישון בלילה קשה לי
אני שומע צלילים כזה בראש צליל נמשך כזה ואחר כך נעלם
אני עם מכשירי שמיעה מגיל 5 אבל מלפני שנה אני בקושי שם אותם וכואבות לי יהאוזנים וגם הגרון
וכמעט כל שינה אצלי מלווה בסחרחורת האם זה קשור לזה שאני ישן על הצד?
האם משהו לא נכון?
אני חולה אפליפסיה זה קשור?
וגם לפעמים הרגל שלי קופצת מעצמה באמצע הםא זה קשור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה
ד''ר אביגיל ארד31/08/2010רעש באוזן, הנקרא גם טינטון, אופייני כשיש בעיות שמיעה. אבל אם לא היה קודם - כדאי שרופא א.א.ג שלך יבדוק. אולי האוזן סתומה בגלל שעווה ולכן הרעש מתגבר? לגבי הסחרחורת - רופא צריך לבדוק אותך . אם רופא א.א.ג לא ימצא כלום, חזור לנוירולוג שלך. כנ"ל בשאלה של הרגל הקופצת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע
נבו01/09/2010רגע אם אין לי כלום התכוונה שיש לי משהו כנראה?
האם זה יכול להיות חמור?
בזמן האחרון יש לי גם כאבי אוזן ואני עם מכשירי שמיעה אני מוריד אותם תמיד אנילא איתם כבר 8 חודשים בערך
יש לי כאבי אוזן וראש וגרון ובחילות
האם זה חמור?!
האם יכול להיות זה מחלה כלשהי סרטן או משהו?
בקשה תחזירו לי תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אביגיל ארד02/09/2010הדברים שאתה מציין באוזן אינם סימן לסרטן. גש לרופא א.אג. שיבדוק את האוזן שלך. אולי יש שעווה שהצטברה או דלקת. זה יותר סביר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?