עגילים באוזניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגילים באוזניים
    אנונימית
    17/11/2007

ממש כואבים לי האוזניים איפה שהעגילים (עשיתי חורים כמה פעמים, כל פעם זה כאב הורדתי ת'עגילים והחור נסתם תוך יום).
    אני שמה על זה אלכוהול וזה לא עוזר.
    האם יש איזשהו קרם נגד זה?
    אה ועוד משהו בגלל שזה כואב אז מסביב לחורים ולעגילים יש מין כזה דבר חום שמופרש כאילו שזה פצע ולכן אני לא יכולה לפתוח את העגיל (הדבר החום המוזר "הדביק" את הפותחן וחוץ מזה אפילו לגעת בעגילים ממש כואב). האם רופא של אף אוזן גרון יכול איכשהו להוריד לי את העגילים מבלי שיהיה כואב?
    אה ועוד משו אחרון: אמרו לי שכדי שלא יהיה כואב צריך לשים עגילים מזהב אמיתי (למרות שנראה לי ששלי מזהב וזה עדיין כואב). האם זה משנה עם זה מזהב אמיתי או מעגילים מוזהבים (סתומרת, עם שכבת זהב דקה מאוד איפה שהעגיל נוגע באוזן , נראה לי ככה זה בעגילים רפואיים)?
    מקווה שלא חפרתי לכם בשכל יותר מדי, ומקווה שמישו יענה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגילים באוזניים

הוספת תגובה

• עגילים

ד''ר אביגיל ארד
    18/11/2007

קודם כל - רק זהב אמיתי בשלב ראשון. שנית - לא עגילים צמודים אלא עגילים התלויים על האוזן עם טבעת כזו או אחרת שאפשר לסובב. צריך לנקות שלוש פעמים ביום עם אלכוהול ולמרוח משחת סינטומיצין ובידיים נקיות לסובב את העגיל (הטבעת) כך שהמשחה תיכנס לחור. אם את לא מצליחה לפתוח את הסוגר מהרי מהרי לרופא. כבר היו מקרים שמרב נפיחות הסוגר ננעץ בתוך העור והיה צריך ממש לעשות חתך כדי להוציא. אם תשתמשי בעתיד בעגילים צמודים ישנם כיום סוגרי סיליקון במקום אותו "פרפר" מתכתי. ולא להדק יותר מדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה!

אנונימית
    19/11/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו