תרסיס אף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרסיס אף
    אב
    03/09/2010

אני בת 34 בתחילת ההריון הראשון שלי.בשנים האחרונות אני סובלת מנזלת,אלרגיות וסינוזיטיס מדי פעם רושם לי הרופא אנטיביטיקה ובשאר הזמן אני תלויה בתרסיס האף.איך אפשר לשבור את התלות בתרסיס?האם יש פתרון אלטרנטיבי או אחר לבעיה? אני סובלת באופן קבוע למרות שאני בחורה בריאה ,רזה,לא מעשנת ועוסקת בספורט .אני מתוסכלת מאוד וחוששת לבריאות העובר... מחכה לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרסיס אף

הוספת תגובה

• הריון

ד''ר רועי הוד
    03/09/2010

תרסיס לאף אינו מומלץ בזמן הריון בשל יכולת הספיגה של רירית האף והסיכון (גם אם קטן) למעבר לעובר. בהריון אנחנו ממליצים על שטיפות אף עם מי מלח. בנוסף בהריון יש נטייה להפרשות מרובות יותר בחלל האף. לאחר שתלדי גשי לבצע תבחיני אלרגיה לראות אם יש אלרגיה לחומר מסוים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליץ לנסות את "המשחה הסינית",

אבנר
    14/09/2010

אותה משחה עם ריח חריף, או משחה בשם "ווקס" זהה מאוד, פשוט מורחים טיפה בקצה כל נחיר ויש תחושת נשימה חופשית להרבה זמן, אצלי זה עובד, ממליץ!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו