נקב בעור התוף ומניעת כניסת מים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקב בעור התוף ומניעת כניסת מים
    מורן
    13/09/2010

שלום!
    אני בת 28. בגיל 6 עברתי ניתוח כפתורים, כאשר כפתור אחד נפל בערך אחרי 6 שנים והשני נשאב בכוח לאחר 7 שנים. הסתבר לי שבאוזן בה בוצעה השאיבה נותר נקב בינוני.אני יודעת שעליי לעבור ניתוח לסגירת הנקב\ אך הבעיה היא שבעוד כחודש אני מתחתנת ועליי לטבול במקווה. מגיל 6 אני מקפידה לא להרטיב את האוזניים, אך אם נכנסות בטעות מספר טיפות, מייד מתחילה דלקת.
    השאלה שלי היא האם ניתן לאטום את האוזן באופן כזה שלא יכנסו מים? אני מאוד חוששת מהיום הזה ולא יודעת איך אוכל לעשות זאת. אומרים שיש אטמים מסיליקון, אך עדיין לא נשמע לי הגיוני שאטמים כאלה יוכלו לאטום את האוזן באופן מוחלט.
    אודה לך על תשובתך, בברכה,
    מורן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נקב

ד''ר רועי הוד
    14/09/2010

ניתן לאטום את האוזן עם אטמים טובים שיכולים למנוע כניסת מים. במידה ואת מפחדת- אל תכניסי את הראש למים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

מורן
    14/09/2010

תודה!
    האם תוכל לומר לי באילו אטמים בדיוק מדובר?
    כן, אני מפחדת מזה, אבל אין לי יותר מדיי ברירות....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אטמים

ד''ר רועי הוד
    14/09/2010

ישנם סוגים שונים: סיליקון, גומי, וכו'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו