מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נקב בעור התוף ומניעת כניסת מיםמורן13/09/2010
שלום!
אני בת 28. בגיל 6 עברתי ניתוח כפתורים, כאשר כפתור אחד נפל בערך אחרי 6 שנים והשני נשאב בכוח לאחר 7 שנים. הסתבר לי שבאוזן בה בוצעה השאיבה נותר נקב בינוני.אני יודעת שעליי לעבור ניתוח לסגירת הנקב\ אך הבעיה היא שבעוד כחודש אני מתחתנת ועליי לטבול במקווה. מגיל 6 אני מקפידה לא להרטיב את האוזניים, אך אם נכנסות בטעות מספר טיפות, מייד מתחילה דלקת.
השאלה שלי היא האם ניתן לאטום את האוזן באופן כזה שלא יכנסו מים? אני מאוד חוששת מהיום הזה ולא יודעת איך אוכל לעשות זאת. אומרים שיש אטמים מסיליקון, אך עדיין לא נשמע לי הגיוני שאטמים כאלה יוכלו לאטום את האוזן באופן מוחלט.
אודה לך על תשובתך, בברכה,
מורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקב
ד''ר רועי הוד14/09/2010ניתן לאטום את האוזן עם אטמים טובים שיכולים למנוע כניסת מים. במידה ואת מפחדת- אל תכניסי את הראש למים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
מורן14/09/2010תודה!
האם תוכל לומר לי באילו אטמים בדיוק מדובר?
כן, אני מפחדת מזה, אבל אין לי יותר מדיי ברירות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאטמים
ד''ר רועי הוד14/09/2010ישנם סוגים שונים: סיליקון, גומי, וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?