אחרי ניתוח סינוסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי ניתוח סינוסים
    יאיר
    14/09/2010

שלום, אני בן 36 בריא בד"כ ובשנת 91 גילו אצלי סינוסים, הייתי מאושפז תקופה ארוכה שבמהלכה עשיתי שטיפות ניתוחי סינוסים ושוב לאחר כ3 שנים שוב ניתוח והאחרון היה ב 6/6/10. פניתי לרופא כי היו לי כאבים עזים באזור המצח [צד ימין], האזור המועד לפרענות אצלי. הרופא אמר שהוא רואה דלקת וכו' ובניתוח הוא ינקה לי הכל והכל יהיה נקי והכל הסתדר והכל יהיה בסדר, השבוע ערב חג ראש השנה אני מתחיל להרגיש כאבי ראש חזקים עד שזה הגיע לרמה שכל צד ימין האזור הבעייתי אצלי, נפוח מאוד וכואב מאוד, פניתי אתמול לרופא, נתן אנטיביוטיקה כי אולי יש בצקת יש משהו שנסתם שם וכו' ולחזור ביום חמישי אליו לראות מה קורה? שאלתי היא: הגיוני שזה קורה? למה זה קורה? מה עושים נגד זה? איך קוראים לזה? אני אצטרך עוד ניתוח? זה משהו שניתן לפתור לגמריי?
    אודה לכם על כל תשובה / עזרה או כל דבר אחר שיוכל להושיע אותי. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי ניתוח סינוסים

הוספת תגובה

• בדיקה

ד''ר רועי הוד
    14/09/2010

לפי הסיפור המסובך שלך יש צורך בבדיקת א.א.ג לאבחן את מקור הבעיה ולהציע טיפול מתאים אם תרופתי ואם ניתוחי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה בדיקה?

יאיר
    15/09/2010

יש איזה בדיקה ספציפית שאתה ממליץ חוץ מצילום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה

ד''ר רועי הוד
    17/09/2010

בדיקת א.א.ג והדמיה במקרה הצורך כגון CT ראש ומערות פנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו