דלקת באוזן - מי חמצן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת באוזן - מי חמצן
    הילית
    14/09/2010

ערב טוב,
    עקב דלקת באוזן וגלד בעור התוף, המליץ לי הרופא על טיפות מי חמצן 3 פעמים ביום ולאחר מכן 5 ימים טיפות אנטיביוטיקה.
    רציתי לשאול, לגבי מי החמצן, האם לאחר סיום התסיסה עלי להשאיר את מי החמצן בתוך האוזן, להוציא אותם בעזרת צמר גפן או לתת להם לעשות את שלהם?
    בנוסף, האם עלי לנקות את הטפטפת במים לאחר כל שימוש במי החמצן והאנטיביוטיקה או שאין לכך משמעות, ואם כן, איך לנקות?
    ודבר נוסף, האם כדאי להימנע מאימון כושר בימי הטיפול או שאין מניעה כל עוד מלבד כאבי מקומיים אני חשה בטוב?
    אשמח לתשובותיכם,
    הילית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת באוזן - מי חמצן

הוספת תגובה

• חמצן

ד''ר רועי הוד
    15/09/2010

אין צורך להוצאי את מי החמצן, יצאו לבד. אין צורך לנקות את המזרק כל פעם. אין בעיה לבצע כושר אם אין כאבים רציניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, עוד שאלה באותו הקשר

הילית
    15/09/2010

מי החמצן סותמים לי את האוזן וגורמים לכאבים חזקים יותר משהיו לפני. האם זו תגובה נורמלית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא, אמור לא לכאוב

ד''ר רועי הוד
    15/09/2010

לא, אמור לא לכאוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם כך, טוב ששאלתי

הילית
    15/09/2010

אתייעץ עם הרופא.
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו