דלקת גרון מתמשכת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת גרון מתמשכת
    דיה
    17/09/2010

לפני כ3 חודשים התחילה לי דלקת גרון רגילה אחרי 3 ימים הלכתי לרופא והוא אמר שיש לי מים באוזניים ואדמומיות בגרון יום למחרת הלכתי עוד פעם לרופא אחר והוא אמר לי שיש לי דלקת גרון והוא הביא לי ישר אנטיביוטיקה אוגמנטין 875 מ"ג במשך שבוע לא הכנסתי כלום לפה גם רוק לא הייתי בולעת ואחרי יומים של טיפול אנטיביוטי שלא עזר והמשיך יותר לכאוב לי הכניסו אותי לאישפוז במשך שבוע עם אסטרואידים באנלציה מחוברת 4 פעמים ביום לאנטיביוטיקה וכול היום לנוזלים ומידי פעם להנשמה ..עד היום יש לי בצקות מאוד גדולות ועדיין כואב לי הגרון שאני בולעת לפעמיים הייתי כבר אחרי האישפוז על שתי טיפולי אנטיביוטיקה וזה לא עוזר מזה יכול להיות? יש לי קשיי נשימה רבים ורק עוד פחות מחודש יש לי תור לרופא ממוחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת גרון מתמשכת

הוספת תגובה

• המשך

דיה
    17/09/2010

דרך אגב החום שלי היה עוד על 39-40

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שקדים

ד''ר רועי הוד
    20/09/2010

לפי התמונה נראה תקין, ללא נפיחות, חסימה, תפליטים לבנים. יכול להיות ומדובר במחלה ויראלית כגון מחלת הנשיקה שעלולה להמשך מספר שבועות טובים. יש צורך בבדיקת א.א.ג ובבדיקת דם שונות כדי לאבחן את מקור הבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו