ניתוח שקדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח שקדים
    דליה
    18/09/2010

אני בת 30 וכבר יותר משנתיים סובלת מאפטות על השקד הימני, זו אפטה אחת שבאה והולכת ללא הפסקה. השקד מתנפח ואני מרגישה הרגשת חנק במהלך היום ובעיקר בשינה. זה גורם לי ללחות מרובות וקושי בתפקוד היומיומי. בחורף אני סובלת רבות מדלקות גרון ושקדים נפוחים. הייתי אצל מספר לא קטן של רופאים מומחים לאף אוזן וגרון, רופאי אלרגיות ועוד ברחבי הארץ ולצערי לא נמצא פתרון. אני שוקלת לבצע ניתוח ולהסיר את השקד. אני מעוניינת לדעת איפה הכי טוב לבצע את הניתוח בארץ ואצל מי?.... אני מתגוררת במרכז הארץ. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח שקדים

הוספת תגובה

• שקדים

ד''ר רועי הוד
    20/09/2010

הסיבות להוצאת שקדים הם דלקות חוזרות (7 בשנה, 5 בשנה במשך שנתיים או 3 בשנה במשך 3 שנים), חסימה של דרכי אויר, ריח רע מהפה כתוצאה משאריות אוכל בשקדים, חשד לגידול וכו'. הניתוח במבוגרים כואב ויכול לדמם- לקחת בחשבון. כחלק ממחלקת א.א.ג בילינסון- ממליץ על רופאי המחלקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו