מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץ הולך ומתחזק באוזניים וכאבים נוראיים לקראת הנחיתהקרן20/09/2010
שבוע טוב,
קרה לי כבר פעמיים שבזמן נחיתה הרגשתי לחץ הולך ומתחזק באוזניים וכאבים נוראיים לקראת הנחיתה, הלחץ והכאבים חולפים קצת אחרי היציאה מנמל התעופה וזה קרה לי רק בנחיתה בארץ. וגם אחת האוזניים נשארת "סתומה" למשך יום יומיים...
שאלתי היא איך אפשר להמנע מהתופעה הזאת או האם יש דרך להקל על הכאבים הבלתי נסבלים??
תודה וחג שמח. קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרף לשאלה
ניסים20/09/2010אני חש את אותן תחושות כבר יותר משנתיים בכל נחיתה ולא משנה איפה בעולם ( כ 25 טיסות). בנוסף גם חש כאב חד מעל העיניים. כדורים סטנדרטיים להקלת גודש וכן אטמי אוזניים יקרים לא פתרו את הבעייה (אולי מעט הקלו).
אשמח לשמוע על פתרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתימה
ד''ר רועי הוד20/09/2010לנסות "לפמפמם" בעת הנחיתה או ההמראה, ניתן גם לשים טיפות אוזניים נגד כאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובה
קרן20/09/2010הכוונה טיפות אוזניים לפני הנחיתה או בזמן שמתחיל הכאב??
אני יכולה להשיג בבית מרקחת ללא מרשם?
"לפמפם" ניסיתי וגם אטמי אוזניים וזה ממש לא עוזר
מה אפשר לעשות במקרה שטיפות לא יסייעו??
יש סיבה לתופעה? (כלומר סיבה בריאותית כלשהי?)
תודה על התגובה המהירה(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפות
ד''ר רועי הוד20/09/2010ניתן לשים טיפות לפני המראה או נחיתה כגון אוטידין ללא מרשם רופא. כנראה בשל בעיה בהשוואת לחצים בין אוזן פנימית/תיכונה וחוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?