ניתוח חדשני ללקויי שמיעה ESTEEM

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח חדשני ללקויי שמיעה ESTEEM
    יפית
    22/09/2010

שלום רב, קראתי על ניתוח חדש שמשתילים מכשיר לתןך האוזן ללא שום משדר חיצוני. האם זה מבוצע בארץ? ואם לט-האם אני יכולה לעבור בחו"ל? מתאים לבייעה עצבית הבנתי. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נשמע מעניין

ד''ר אביגיל ארד
    22/09/2010

כמוך, אני קוראת על כך בפעם הראשונה. אכן נשמע מעניין, אולם מכשיר שאושר זה עתה ודאי עדיין לא נמצא בשימוש במרבית המקומות אלא רק במקומות בהם נערך המחקר לצורך אישורו על ידי ה FDA. תצטרכי להמשיך לגלוש ולברר היכן עושים את זה וכמה ניסיון יש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח חדשני לליקוי שמיעה עצבי

מורן בנימין
    21/02/2011

גם אני מעוניינת לדעת האם ניתוח כזה מבוצע בארץ ומהם סיכויי ההצלחה שלו
    כמו כן מדוע המון רופאי אאג אינם מודעים על כך? שאלתי כמה וכמה רופאים ואף אחד מהם לא שמע על כך. האם סתם שמועה????? אם יש רופא שאכן שמע על כך אנא הגב!!! תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרופאים לא מעודכנים כלל וכלל.

יפית
    08/08/2011

מסתבר שאנחנו יודעים יותר מהרופאים. עצוב אבל זה ככה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוקא לא כלכך עצוב

ד''ר דן גוטמן
    10/08/2011

מדובר על ניתוח להשתלת מכשיר שמיעה המושתל במגע עם עצמות השמיעה והרטט מועבר ישירות לארכובה ( שהיא אחת מעצמות השמיעה). המכשיר דורש ניתוח מדי 6-7 שנים להחלפת סוללה ולעיתים בגלל נתק של המכשיר במגע עם עצמות השמיעה מידי שנתיים דורש ניתוח נוסף על מנת לתקן את הנתק. בארץ הניתוח לא מבוצע ויש מרכז בלונדון המבצע ניתוח זה.
    מאחר ומדובר בטכניקה שלא תפסה מי יודע מה רק רופאי א.א.ג העוסקים באודיולוגיה כלומר בשמיעה ובמכשירי שמיעה מצויים בפרטי הטכניקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רשלנות

אני
    07/09/2012

ידוע ש במדינה שלנו רשלנות בטיפולי בעיות השמיעה המתקדמים כל הטיפולים בח"ול בח"ול אין לבעיות העצב בישראל רק שתל שבלול וזה לשים קילו על האוזן!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו