מישהו יודע מה יש לי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מישהו יודע מה יש לי?
    אפרת
    25/09/2010

שלום.
    בעקבות נסיעה שגרתית חשתי שאוזני נסתמות, זה היה לפני למעלה מחודש.
    ומאז אין שינוי: האוזניים סתומות. לאחר כשבוע חשתי מצוננת ומאז אני מדברת כאילו שאני מצוננת, למרות שאני לא. בנוסף חוש הטעם נעלם. לפני כשבוע התחלתי להרגיש כאבים בצוואר (קשור? לא קשור?)
    פניתי לרופא א.א.ג טופלתי תחילה בתרופה לייבוש נוזלים שאני כנראה אלרגית אליה. אח"כ קיבלתי סטרואידים במינון עולה ויורד למשך 11 יום, מה שלא הביא לשיפור במצב. השבוע ערכתי בדיקת שמיעה ובדיקת נוזלים באזניים, הממצאים תקינים.
    אולי מישהו יכול לעזור לי? מה יש לי? למי לפנות?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מישהו יודע מה יש לי?

הוספת תגובה

• אזניים

ד''ר אביגיל ארד
    26/09/2010

אם בדיקת השמיעה כולל נוזלים ולחצים תקינה, הרי שתחושת הלחץ באזניים אינה נובעת מכך. לעיתים זה נובע מבעיה במפרקי הלסת. לגבי חוש הריח והאף הסתום - זה היה צריך להגיב לתרופות שקיבלת. אם עדיין אין שיפור גשי שוב לבדיקת א.א.ג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתכם

אפרת
    26/09/2010

תודה על תשובתכם.
    גם הבוקר הייתי שוב אצל רופא אא"ג. עשיתי צילום והסינוסים תקינים.
    האם יש לכם אפשרות להפנות אותי לרופא אא"ג מומחה על מנת לנסות למצוא את מקור הבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אביגיל ארד
    26/09/2010

מרבית רופאי א.א.ג. הם מומחים. אין מישהו שמומחה במיוחד למה שיש לך. את יכולה לנסות להגיע למומחה א.א.ג אחר במסגרת קופת החולים שלך. גם מנהלי הפורום ישמחו לעזור לך אם את מתגוררת באזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו