ליחה כרונית שמגיעה לאוזניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליחה כרונית שמגיעה לאוזניים
    ליאת
    26/09/2010

שלום
    אני סובלת כבר כמה שנים מליחה כרונית בכמויות מאוד גדולות שכל הזמן נמצאת בגרון ומגיעה גם לאוזניים וממש אני מרגישה שהאוזניים שלי סתומות לפעמים מרוב ליחה.
    הייתי כבר אצל רופאי א.א.ג עשו לי בדיקה עם הסיב האופטי לתוך הנחריים ולא מצאו כלום. הייתי על טיפולים נוגדי צרבת,ספריי לאף ומכייחים ללא הטבה.
    אני טבעונית כבר שנים רבות כך שהבעיה לא נובעת מאי סבילות לחלב
    עשיתי בדיקות אלרגיה ללא כל ממצא.
    יש דרך לטפל בזה? זה ממש מקשה לי על איכות החיים.
    בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ליחה

ד''ר אביגיל ארד
    26/09/2010

לצערי אין לי אפשרות לענות על שאלה כזו ללא בדיקה. צריך לראות אם מדובר בליחה או רק תחושת ליחה. הלחץ באזניים יכול לנבוע מגודש אפי שאמור להיות מוקל על ידי התרסיסים לאף ותרופות להורדת גודש שקיבלת. ההקלה היא לרוב זמנית בעת נטילת התרופות, ולא ריפוי לתמיד. מה אמר המומחה לאלרגיה? מה ראה א.א.ג.???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

ליאת
    27/09/2010

מתבחני האלרגיה לא מצאו כלום.הרופאה אמרה שזה לא נובע מאלרגיה
    רופא ה א.א.ג אמר שהוא רואה ליחה אבל הוא לא רואה שום דבר אחר שיכול להסביר אותה.
    התרופות שקיבלתי לא עזרו לי כלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו