סחרחורת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורת
    מאיה
    26/09/2010

אני בת 44 ולפני בערך שנתיים בעקבות כאבים וגירוי ונפיחות באוזן פניתי לבירור והסתבר שיש לי פסוריאז באוזניים בוצעה שאיבה של הקשקשים שסתמו לי את האוזניים וטופלתי במשחה ,מייד לאחר ביצוע השאיבה כשאני עדיין במרפאה חשתי סחרחורת נוראית וכמעט נפלתי הרופא טען שזה דבר טבעי ואין לי ממה לחשוש,אבל מאז אני חשה בסחרחורות ביצעתי בירורים רפואים שונים ולא נמצא דבר,בביקור האחרון הרופא שאל אם אני סובלת מכאבים באזניים וזה בעצם הדליק נורה אדומה..היתכן שהסחרחורת שאני סובלת ממנה קשורה לבעיית הפסוריאז והשאיבה שבוצעה??(אני מרגישה בסחרחות בעיקר כשאני מתכופפת או שוכבת ומזיזה את הראש בשכיבה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סחרחורת

הוספת תגובה

• סחרחורת

ד''ר רועי הוד
    26/09/2010

הסחרחורת בטוח לא מהפסוריאזיס. הניקוי בעבר אולי וגרם לסחרחורת רגעית אך לא נראה סביר שמשפיע עד היום. זה שהסחרחורת מוחמרת בשינוי תנוחה יכול לרמז על בעיה אחרת באוזן פנימית. גשי להבדק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו