אף סתום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אף סתום
    דנה
    27/09/2010

שלום, מזה כשלוש שנים אני משתמשת באוטריווין,לפני כשנה עברתי ניתוח מחיצה וכונכיות והפסקתי להשתמש באוטריוין כמה חודשים,ואז השינה שלי בלילה לא היתה טובה כי האף היה סתום כל הזמן עד שכבר לא יכולתי לסבול וחזרתי לאוטריוין שמיד עזר לי בזמן השינה. העניין הוא שהמצב החמיר והאוטריוין כבר לא כל כך עוזר כמו בעבר ואני מוצאת את עצמי משתמשת כמעט כל שעתיים שלוש. האם יש איזה פתרון?סוג של ניתוח אחר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אף סתום

הוספת תגובה

• התמכרות לאוטריבין

ד''ר אביגיל ארד
    28/09/2010

השימוש התכוף באוטריבין גרם לכך שהקונכיות שוב התנפחו ואת תלויה באוטריבין. אפשר לטפל בקונכיות שוב באמצעים רגילים או באמצעות קובליישן כדי להקטינם ולהפסיק את התלות בטיפות אף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אף סתום

דנה
    28/09/2010

כבר עברתי ניתוח של הקונכיה אין לי מושג אם זה הקונביישן{זה היה משולב עם מחיצה} ההחלמה היתה קצרה אך מאוד קשה האם ההחלמה של הקונביישן קשה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלמה

ד''ר אביגיל ארד
    02/10/2010

ההחלמה אינה קשה. יש לבצע שטיפות של האף במי מלח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו