גרעין בשקד השמאלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרעין בשקד השמאלי
    שני
    27/09/2010

שלום רב,

שלשום אכלתי גרעינים שחורים ונתקעה לי קליפה של גרעין הרגשתי טיפה אי נוחות אך תפקדתי כרגיל . יום למחרת הלכתי לרופא אף אוזן גרון שאיתר את הקליפה דרך סיב אופטי ושלח אותי למיון. במיון ניסו כמה וכמה פעמים להוציא את הקליפה (היתה ממוקמת בחלק התחתון של השקד השמאלי). זה היה קשה היות והיה לי רפלקס הקאהאך כמה שניסיתי לשתף פעולה לא הצליחו לתפוס את הגרעין . בנסיון החמישי בערך פתאום המתמחה אומרת שלא רואה יותר את הקליפה , בדקה עם סיב אופטי באמת ביסודיות ואכן לא מצאה קליפה . היות וחששתי ניגשתי לא.א.ג שלי והוא גם בדק עם סיב אופטי ואמר שאכן הקליפה נעלמה . הבעיה היא שעכשיו יש לי תחושת אי נוחות בגרון , לא בשקד אלא ממש באמצע, כאילו בלוע , תחושה של מעין שורף, אולי קצת תחושה של בליעה לא חלקה ואני ממש מפחדת שהם לא איתרו את הקליפה והיא עדיין מסתובבת לי בגרון . הרופא שלי אמר שאין מה לדאוג ושבודאות אין כלום . איך אדע שאכן אין כלום? האם התחושה הלא נוחה היא כתוצאה מההרדמה בגרון או החיטוטים בשקד על מנת למצוא את הקליפה ? האמת שאני מפחדת ואני לא אהיה מסוגלת לעבור את ההליך של ההוצאה של הגרעין שוב, פשוט סבלתי נורא

אודה לתשובתכם בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרעין בשקד השמאלי

הוספת תגובה

• גרעין

ד''ר אביגיל ארד
    28/09/2010

כפי הנראה הגרעין נפל לתוך הגרון ובלעת אותו. יכול להיות שהוא עשה שריטה קטנה בדרך וזה מה שאת מרגישה. חכי מספר ימים. איכלי מזון רך ולא צורב או חריף. אם לא יהיה שיפור גשי שוב לבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו