כאב אוזניים מתמשך לדיילת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב אוזניים מתמשך לדיילת
    נעמה
    02/10/2010

שלום רב

אני עובדת כדיילת אוויר מזה כחודשיים. לפני שלושה שבועות הייתה לי דלקת באוזן שמאל, טופלתי באנטיביוטיקה ועשיתי הפסקה מטיסות לכ-10 ימים. הדלקת חלפה אך מאז יש לי כאב עמום/ מגרד באוזן ימין (האוזן השניה)- אמנם הזמנתי תור לרופא אאג אך זה לוקח זמן (תור רק בעוד שבוע וחצי).

בנתיים חזרתי לטוס (בטיסות הכאב מתגבר מעט אך עדיין נסבל), אך אני מפחדת שאני עושה נזק. יש לציין כי רופאת המשפחה בדקה אותי ואמרה שאין דלקת או לכלוך באוזן ושאין בעיה לטוס. שאלתי - האם כדאי בנתיים להפסיק לטוס או לסמוך על דברי הרופאה? מה יכול להיות מקור הבעיה?

תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב אוזניים מתמשך לדיילת

הוספת תגובה

• עוד משהו

נעמה
    02/10/2010

יש לציין שהדלקת לא נגרמה מהצטננות כלשהיא אלא ככל הנראה כתוצאה מההסתגלות לעבודה באוויר. לכן, אני חוששת שהכאבים יהפכו לכרונים ויפריעו לי לתפקד בעבודתי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוזן

ד''ר אביגיל ארד
    02/10/2010

הבעיה היחידה בטיסה יכולה להיות אם מדובר בדלקת אוזן תיכונה. לא יגרם בדרך כלל נזק משמעותי, אבל הכאבים יכולים להיות לעיתים מטרידים מאד . כאב באוזן יכול להיות גם מדלקת של תעלת האוזן, ואז הטיפול הוא טיפות ואין בעיה לטוס, או ממפרק הלסת, ואז אין כל קשר לטיסה. אם את לא מצוננת ואין קושי בהשוואת לחצים, אין בעיה לטוס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו